Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

ankarada muhabbet kuşları besleyen ve üretenler

ARKADAŞLAR ANKARADA MUHABBET KUŞLARI BESLEYEN VE ÜRETENLER BİRBİRİMİZİBU SİTEDE HEM TANIYALIM,HEMDE BAŞKENTİMİZDE KİMLER MUHABBET KUŞLARI İLE İLGİLENİYOR,NASIL İLETİŞİM KURABİLİRİZ,MUHABBET KUŞU KİMDEN SATIN ALABİLİRİZ VS.BİRBİRİMİZİ TANIMAMIZ AÇISINDAN BİR BİLGİ PORTALI AÇALIM İSTEDİM.DEE HADİ BUYRUN AD SOYAD SEMT VE TEL BIRAKIN.MÜFİT CEYLAN.TEL:05447755340 CEBECİ YERLİ-İNG. MUHABBET ÜRETİCİSİ NOT:YAKININIZDAKİ KUŞ ÜRETENLER VEYA AMATÖRLERİ BELİRTİN.ÇÜNKİİ HERKES BİLGİSAYARA ERİŞEMEZ.TEŞEKKÜRLER.

img

mufitceylan

17 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Aslında ilk başlarda çok ciddiye almadım sizi açık konuşmayı severim, şimdilerde ise çabanızı gördükçe muhabbet kuşları adına atılan bu adımda gurur duyuyorum bunuda açık sözlülükle söylemek isterim, müfit bey en kısa zamanda tanışmak bir bardak çayınızı içmek isterim. saygılar MURAT ÇAĞLAR ÇANKAYA / ANKARA KALIN TÜY İNGİLİZ MUHABBET KUŞU ÜRETİCİSİ www.muhabbetkuslarimiz.com

img

jumboingiliz

17 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamlar, ben uzun yıllar yerli muhabbet ürettim ancak 2 yıl önce bıraktım.Şu an sadece 2 erkek muhabbetim var.İleri seviyede muhabbet kuşlarına önem veririm.Tanışmaktan memnuniyet duyarım.Mufit kardeşim organizasyonunuza il dışında olduğum için gelemedim.Çabalarınız sevindirici. Size ve jumboing arkadaşıma sevgi ve saygılarımla.. Yalçın GÖRGÜN - 0533 366 06 04 - çayyolu

img

w06_exile

17 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KARDEŞİM SLM BU YOLDA BAŞARILAR BİRAZ UZAĞIM AMA OLSUN AYTAÇ GEZGİN YERLİ VE JUMBO ÜRETİCİSİ İZMİR KARŞIYAKA 05322924320 02324594901

img

kskaytaç

17 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba müfit bey. Yazmış olduğunuz numarayı aradığımda böyle bir numara yoktur diye ikaz çıkıyor. Numaranızı yanlış yazmış olabilirsiniz. Bende izmirde ingiliz muhabbet kuşu üretiyorum. Bu kuşların yavrularını toptan alım yapan bildiğiniz bir yer varmı onu merak ediyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

img

hovarda35

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Değerli arkadaşlar,muhabbet kuşları bizlerin hayatında ayrı bir yeri olduğu malumdur.Hepimiz belli zamanlarda kuşlarımızla ilgilenmeyi bırakmış ancak tekrar,tekrar muhabbet kuşlarımızla birlikte olmuşuzdur.kimi evin bir odasında,kimisi bir dükkan tutarak hayatımızın bir parçası olan bu kuşlarla içiçe yaşıyoruz.Ne bir tatil,nede başka bir sebep bizleri bu değerli varlıklardan ayıramıyor öyle değil mi?NİÇİN BİR DERNEK?Arkadaşlar hepimiz paradan çok bu varlıklara önem versekte,dükkan kirası,kuşların yem ve mama masrafı vb.maliyetli bir iş.Bir türlü bir araya gelemedik,ancak tektek te olsa irtibat kurduğum arkadaşlar fikrime saygı gösteriyorlar.tabiki karşılıklı.Bir çok sitede dernek kuralım diye avaz avaz bağırıyorum.Ancak benim için dernek kuruluşundan önce yönetimde görev alacak arkadaşların birbirlerine olan sevgi ve saygısı.Yönetimde görev alacak arkadaşlar 7 asil ve 7 yedek üyeden oluşacaktır.Diyelim ki bu 14 kişi derneği kurduk.Dernek kurmak kolay.Ancak arada hizipçilik ve bir kızgınlık halinde bu 14 değerli kişilerin istifayı basmamaları için bir yöntem sunuyorum sizlere.Bu 14 kişiye ait olmak üzere bir kümes oluşturarak,yönetimdeki kişilerin maddi olarak güçlenmesini sağlamak,hemde aralarında ki samimiyet ortamını geliştirerek,derneğimiz için projeler geliştirmek için yöneticileri birarada tutmak.Sizde bilirsiniz ki çoğu yönetici toplantılara bile katılmaz.Ayda yılda bir uğrar.diyalog çok önemli.Tabii bu benim naçizane fikrim.İstedim ki evimde toplanarak,sizleri biraraya getirerek tanışabilmek.Ancak evde az bir para da olsa şu kadar ver demek tuhaf olacağı için vazgeçtim.önce kişilerle tek tek görüşüyorum.Tabiki herkesin işi gücü var.Bu yüzden tek tek görüşüp bir toplantı düzenlemek en doğrusu olacaktır.Murat ÇAĞLAR,Yalçın GÖRÜR,Aytaç GEZGİN,arkadaşlar teşekkürler sizi listemde notlarınızı oldım.hovarda 35 arkadaşım sizi ekledim msn`den görüşelim.SAYGILARIMLA

img

mufitceylan

17 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Değerli büyüklerim ben İzmir`den Ali AKKUŞ.Umarım bu denek işi biranönce olur.Müfit CEYLAN abiyi sonuna kadar destekliyorum.Ancak iş desteklemekle olmuyor.Bu işlerin manevi yanı olduğu kadar maddi yanınında olduğunu düşünüyorum.Umarım en kısa zamanda başarıyla olur.Muhabbet kuşu sevenlerde bu derneklerden yararlanır.Ben amatör olarak yapıyorum ancak neden ilerde üretimhanem olmasınki.Allah herkesin gönlüne göre versin.Saygılar sevgiler.

img

aeakkus

18 yıl 1 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ