Kuş Forumları > Kanarya
satılık LİZARD çift - 2.sayfa
tkf bilezikli erkek dik ötümde dişi hazır orjinal lizard çift satılıktır.fiyat 300ytl.ciddi olanlar arasın. tel:532-5184315 ankara
slm arkadaşım bende de lizart var resimlerini görebilirmiyim eğer satmadıysan tabiki birde altınbaşmı yoksa gümüşmü hangi ildesin eğer duruyor ise görüşmek isterim 05055446355
duruyor biladerim lizardlar ankaradayım.altuni kuşlar tam kafa yarım kafa tamamen kertenkele olanlarıda var.saygılar.532-5184315 [email protected]
125 şe bile razısın alıcı bulamamışın daha. kuş satmak öyle avanta degil milletle dalgamı gececen.bilmece gibisin.
çift 250liradan aşagıya kuş yok bende.sattıgımı sattım satamadıgım kalsın bende.öyle çakala çukala ucuz verecek kuş yok bende kardeş.başka kapıya.başka yerden alsen kuşu.
LİZARD,MUTASYON HİNT BÜLBÜLÜ 5 TANE 2008 LİZARD YAVRU TANE 125YTL HEPSİ 550YTL,1ÇİFT KAFESTE BÜYÜME BİLEZİKLİ 2006 SAKA*SAKA ÇİFT 200YTL,1ÇİFT SAKA*KANARYA ÇİFT DİŞİ TÜYDEDİR ŞU AN 200YTL,3ÇİFT 4AYLIK YAVRU MUTASYON HİNT BÜLBÜLÜ HEPSİ 200YTL,1TANE 2008 BİLEZİKLİ YAKIŞIKLI SADECE SAKA DİNLEYEN SAKA MELEZİ 150YTL DİK ÖTÜME GEÇMEMİŞTİR.BUNLAR PAZARLIKSIZ SON FİYATLARDIR.CİDDİ ARKADAŞLARLA GÖRÜŞMEK İSTERİM.YER VE ZAMAN DARLIGINDAN VERİLECEKTİR.KANARYASEVENLERE SELAMLAR
slm arkadaşım lizartlar hala duruyorsa ilgileniyorum elimde bülbül ötümlü malnua ve timbrado var takas düşünürmüsün düşünürsen görüşebiliriz
selamlar burayı umutmuşum buradaki tüm kuşlarım satılmıştır.ilginize teşekkür ederim.alan arkadaşlar tüyünce yavrularını alsın.
10 YIL ÖNCEKİ FORUM YAZISINI İSTESEMDE SİLEMİYORUM. KANARYAYI BIRAKTIM. LÜTFEN ARAMAYIN. BU SİTEDENDE FAYDALANMAYIN REZİL BİR SİTE