Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Yeni Aldığım Kaplumbağa
Merhabalar.. Ben yeni bir kaplumbağa aldım size birkaç sorum var.. 1= 22-23 Cm daire camdan bir yerde besliyorum..8-9 Cm kayası var.Bu Onun İçin Yeterlimi?(Kendisi 5-6 Cm) 2=Bu aldım alalı hiç yem yemiyor..Yem olarak ne vermeliyim?Marul koydum yanına o yeterlimi sizce? 3=Isıtıcısı filan yok bi sorun çıkarmı? 4=Tervaryumun eni 10 cm Kaç cmsine su koymalıyım?(Şimdilik 9 cm si dolu..) Cevaplarınızı Bekliyorum..
1.Yasarlar fakat ne kadar süre bende yeni aldıgım kablumbagalarımı 30 capında bir plastik kapta besliyordum ama forumları bıraz gezınce anladım ki boyle bir ortamda omurlerı fazla olmayacak hemen bir akvaryum aldım. 2.Yem olarak ne veriyorsun?Marul tek basına yeterli degil kucuk kurtcuklar var onları cok seviyorlar eger istahi yoksa onlardan ver ama daha sonra hazır yemlere gec. 3.Plastik kapta yasarlarken ısıtıcı bende de yoktu.Gündüzleri cok sorun olmasada geceleri suları cok soguyor.Surekli ısı degısımıde hayvanları etkileyeceginden ısıtıcı almaya bak. 4.Kayaları 8-9 cm olduguna gore suyu 7cm civarinda yap ki kuru alanları kalsın.