Satılık Balıklar

Satılık yavru-yetişkin discussssss!
Elimde 1 yetişkin AMAZON discus 7 tanede normal yavru discus var. FİYAT VERMEM İÇİN SİZİN TEKLİFİNİZİ GÖRMEK İSTİYORUM. EN AZ 400 YTL

Merhaba, Fotoğrafları yada tür ve boyutları hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Takas düşünürmüsünüz....İyi çalışmalar dilerim msn yada tel ile bağlantı kurabilirsek sevinirim, bu siteye çok giriş yapmıyorum msn:🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel

Bu arada ben Ankara`dayım... Sizin nerede olduğunuzu sormayı unutmuşum

Murat Suner enteresan bir ilan açmışsın. Aynı şuna benzedi HIYAR satıyorum diplomam var...Discus satıyorum diplomam var hesabı. Sattığın ürünün ise ne rengi ne cismi ne türü ne boyu belli. Hadi bunu da geçtik email de yazmamışsın. Ee şimdi bide bunun üstüne teklif görmek istiyorsan al sana hiçbiryerde bulamyacağın teklif ; Normal discuslar sana 5 ytl veririm tanesine... Hadi amazondan gelen kardeşimize 10 lira verelim misafirdir. Yetişkin amazon demişsin de , niye senin discus amazondan da diğerleri uzaydanmı geliyor... ;) teklif 45 ytl sıfırı falan unutmadım... Yetersiz TÜRKÇE ve anlatımından dolayı % 10 iskonto yaparsın 40 lira veririz. ;) Yok olmaz dersen de canın sağolsun. Gider Tanganika discusu alırız...Amazondan paraşutla geliyorlarmış... :P

Yanıtlamak için giriş yapın