Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
NE OLURRRRRRR!! İNGİLİZ COCKER YAVRUSU ARIYORUM. 150-200 YTL VEREBİLİRİM !!! LÜTFEN
BENDE KÖPEK SEVDASI YENİ BAŞLADI VE BİTMEK BİLMİYOR. PET SHOPLARA GİDİP ALMAK İSTEDİM AMA 600DEN AŞAĞIYA SATMIYORLAR VE BU MİKTAR BANA ÇOK GELDİ.BENDE SIK SIK PET SHOPLARA GİDİP COCKER ARAYIP SEVİYORUM. LÜTFEN İLGİLENEN VARSA 150-200 YTL YE KADAR YAVRU BİR İNGİLİZ COCKER ALABİLİRİM. ONA ÇOK İYİ BAKARIM SEVERM. ÖLÜYORUM ÇILDIRIYORUM ONLARA LÜTFEN CVP GELSİN NE OLUR
merhaba ben izmirden coocker satıyorum 2.5 aylık dişi vermek zorunda olduğum için satıyorum yoksa hiç niyetim yok. ama bütün kontrolleri ve aşıları yapıldı o yüzden 250 ytl ye satıyorum ilgilenirsen düşün.
Merhaba. Ben oğluma 2 aylık siyah beyaz bir American Cocker Spagnel aldım. Ancak karım istemediği için vermek istiyorum. Para çok önemli değil. İsterseniz görüşelim. Zihni Kutlar 0542 387 86 56
Mrb şu an bende 25 günlük 4 dişi 1 erkek safkan ingiliz cocker yavruları var.Hem anne hem baba ingiliz cocker dilerseniz resimlerini gönderebilirim.
halen bi cocker bulamadıysanız kızm 2 yaşında bi american cocker ilgilenirsen [email protected]