Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
msajıma resim nasıl ekleyebilirim?
mrb arkadaşlar, hayırsever 1 arkadaştan yardım bekliyorum, çünkü editöre kaldıysak yandık :( yani bir soru sormak istesek nereye, nezaman ve nasıl soracağımızı bilemiyoruz? yardımlarınız için şimdiden tşk.
?
Merhaba arkadaşım zaten şu anda sorunu sormuş oluyorsun keşke beklediğin yardımı da sorsaydın...
en başta belirttiğim gibi yazdığım mesajıma herhangi bilgisayarımda kayıtlı olan bir resimi nasıl ekleyebilirim? işte bunun için yardım istiyorum :) tşk.
arkadaşlar yokmu 1 arkadaş şu resim eklemeyi bana tarif edecek :(
hala bilgisizlik içinde kıvranıyorum:( son çarem DEEPFISHING48 anladığım kadarıyla her konuda bilgili bir arkadaşımdır :)
aaa arkadaşlar niye bu kadar beklettiniz ya... bak kelebekmeto. olay karışık gibi ama diil. www.photobucket.com sitesine gidiyorsun ve bir hesap açıyorsun. o artık senin resim albümün. oraya istediğin kadar resim ekliyorsun zaten. resimlerin altında url vb linkleri veriyorlar zaten. sonra buraya geliyorsun ve html editörü yükle diyorsun cevap yazmak istediğin zaman ve resim ekle olan ikona tıklıyorsun. orada senden url isteyecektir. o url zaten photobucket sitesinde mevcut. url ekle yere photobucket sitesinden kopya ettiğin linki yazıyorsun ve ok. onun üstüne tıklayınca açılan bir link olmasını istiyorsan o zaman hala html editöründeyken linki kopya ediyorsun ve link ekle butonuna basıyorsun. linki oraya yapıştırıyorsun ve olay bitiyor. hadi bakalım.
yardımlarınız için size nekadar teşekür etsem azdır beppomomo işte bu diyorum:) sözü geçen siteye girdim kapıcı falan yoktu :) yazılarınında hepsi gavurcaydı hiç birşey anlayamadım gerisin geri çıktım :) yani sizin anlayacağınız daha şimdilik başarmış değilim :)) ama ilginize gerçekten çok teşekkürler, demeki yardım sever insanlar hala varmış :)
uyduruk bir mailini ver sana bir adres alim şifresini vereyim, sen değiştirsin sonra. sonra bilgisayarından resimleri zaten eklemesi kolay:) ekledikten sonra da buraya eklemesi.
Selam kelebekmeto arkadaşım ; Senin sorunun aklımdaydı ama karışıklıkta güme gitti momonun söylediklerini uygula işlem çok basit anlamadığın bir yer olursa sor mail adresini yaz ben sana orda öğretirim merak etme