Muhabbet Kuşları

Kuslarımın Yumurtası war:)...Size bir Kaç Sorum war?
Slm arkadaslar muhabbet kuslarımın suan 2 tane yumurtası war daha bugün gördük. En az kaç yumurta olur? Dişinin arada bir yuvadan cıkması normalmidir? arasırada Erkek disi yumurtalıktayken içeri giriyor erkeğin girmesinde bir sakınca warmı? cvplarınızı bekliyorum simdiden tşkr...

ThyMuhabbetKusu ben max 7tane gördüm.Tabi kuşun cinsinede bağlı.Tahminim 5den aşağı olmaz.Erkekğin yuvaya girmesi tabikide normal.Dişinin ihtiyaçlarını birnevi karşılar.Yem taşır tebrik eder.Dişininde çıkması normaldir.Oda ihtiyaç molası verir.Su,yem,ek besin alımı,dışkılama vb.Herhalde ilkdefa başına geliyor?Şimdilik sana önerim kendine hakim ol yumurtalığa sık sık bakma.

öncelikle gözün aydın. kuslarının kac tane yumurtlayacağı tamamen cevresel etmenler ve beslenmesiyle ilgili bir durumdur. 1-9 arası yumurta yapabilirler her iki durum da normaldir. disinin zaman zaman kısa aralıklarla yuvadan cıkması normaldir. erkek iceri girebilir bu da normaldir. rahatsız etmemeni tavsiye ederim. yuvayı 4-5 günde bir kez rahatsız etmeden kontrol edersen sorun olmaz.

saol

Yanıtlamak için giriş yapın