Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

İlk Defa Karşılaşan Hamsterların Kavgası

Merhaba benim sorunum daha önce almış olduğumuz erkek hamsterın yanına yeni dişi hamster aldık yavru olarak ikisi ayrı kafeslerde duruyordu birkaçgün sonra dışarda bi kutunun içine ikisini birlikte salmamla beraber anında birbirlerine girip kavga etmesi ve erkek hamsterın dişi hamsterın ayağını ısırıp kanatması beni çok korkuttu bıraksam öldürcekti bu normal bişeymi? yani ben bunları nasıl biaraya getircem napmam gerekiyor beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

img

buça

17 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bak şimdi arkadaşım hamsterlareın 4 günde 1 çiftleşme isteği olur ama bu dişi için geçerli tabi ki sen bunların bir arada tutarsan onlar kavga eder hatta dsişi erkeği öldürür sen çiftleştirmek istiosan 4 günün var elbet 4 günde bir tutar ha+msterların aktif olduğu bi zamanda ikisini bi araya koy ondan sınrada kavga ederlerse hemen ayır ama hamsterrlar kavga etmez dişi durursa sen onları bi yarım saatbaş başa bırak artık özellerini kendileri yaşar gece bittikten sonra onları yine ayrı yerlere koy ki kavga etmesinler yine doğurduktan sonra böyle elindeki hamsterları çoğaltabilirsin ama sen ne yap et ayır hamsterlarını

img

jekual

17 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilk öncellikle cevabın için çok teşekkür ederim,ben dişi hamsterı erkekden sonra aldım bu kavga olayından sonra ayrı kafeslerde yan yana 1 ay boyunca tuttum hani uzaktan bile olsa birbirlerini kabullenirler diye ve 1 ay sonra ikisini dışarıya saldım ve anında birbirlerine saldırıp yumak oldular ve ayırmakta çok zorlandım dişi olan çok sakin daha çok erkek saldırıyor dişinin üzerine ve artık umudumu kesmeye başladım açıkcası sanırım hiç biaraya gelemicekler :(

img

buça

ÖZEL MESAJ

sryanların özelliği yalnız yaşamasıdırr arkadaşım. onlar asosyal varlıklar sadece eşleşme ihtiyacı için bi araya gelirler. eşleşme bittikten sonra sanki düşmanmış gibi öldüresiye kavga ederler. onlar bi arada yaşayaaz sen bunu bil sadece eşleştrmek için bi araya getir. sen onları ömürleri boyunca yan yana kafeslere koysanda onlar birbilerine düşman ...dişinin hareketlerini takip et. dişi hemen hemen haftada bir vik vik vik die bağırır. bu eşleşmek istemesinin belirtisidir. ozaman birleştir yada jekual arkdşn dediği gibi yap ok. umarım yavru hamsterların olur:D

img

bonussss

17 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cevap yazdığınız için çok teşekkürler ama nerdeyse 1 aydır onları ayrı kafeslerde ayrı tutarak biaraya getirmedim birbilerine alışırlar die,1 ay sonra ben bunları biaraya getirdim ve gene anında erkek dişiye saldırdı yumak oldular zor ayırdım anladımki biaraya getirmek imkansız olacak ümidimi kestim:)

img

buça

ÖZEL MESAJ

ya sanırım biz anlatamıoruz. onlar birarada yaşayamazlar. nu zaten kesin ki sen hala birleştirmeye çalışıosan ne dieyim sana...

img

bonussss

17 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende bnm komşumun hamsterini koymuştujm benimkinin yanına.. ikiside birbirne girdi.. benimki o dönmek için bi oyuncak war ya ona girdi koştukça koşuyo:) sonra birbirlerine aalıştı ve daha kavga etmediler.. iki tanede bebişlerimiz oldu( allahtan az oldu=) )

Merhaba. Benim campbell hamstırım var iki tane yeni aldım ikiside erkek yanlız bir o birini dövüyor. Bunun sebebi ne ? bana yardımçı ola bikirmisiniz

img

Fat1mva

5 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ