Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

yardım...

hayalet balığı hakkında bilgisi olan varsa yardım etsin.. Duyduğuma göre hayalet balıkları belli bir erişkinliğe geldiğinde xbölgesini korumak için etrafına elektrik verip diğer balıkları öldürürmüş.. Bu duyduğum doğrumu yardımlarınızı bekliyorum..

img

fasteagle58

19 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hayalet balığının gözleri olmasına rağmen görme oranı çok düşüktür yönlerini elektrik sinyalleri göndererek bulurlar diğer balıklara zarar verdiklerini sanmıyorum çünkü bir akvaryumcuda yaklaşık 20 cm boyunda bir hayalet vardı ve diğer balıklara bir zararı yoktu akvaryumun küçük olmasına rağmen.Bakımı zor bir balıktır diskus gibi yumuşak asitli sulardan hoşlanırlar ve yanlarına çok hareketli sert balıklar konulmaz bildiklerim bunlar arkadaşım

img

gnrlbulent

19 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

img

fasteagle58

19 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayalet baliginin elektirikle falan bi alakasi yok verme konusunda ama yerine gore sert bi hayvandir canli doguran sinifinin yanina koydugunda bazen sertlik yapabilirler ve yavrularini yavruluktan bile cekerler diskusla ciklet sinifiyla rahatlikla yasayabilir ama dedigim gibi yerine gore serttir yani serte sert nazige nazik