istanbul/dişi siyam kedimize erkek bir siyam eş arıyoruz!
kızımız ayın 10unda 11aylık olacak!ilk kızgınlığını yaklaşık 2 hafta önce geçirdi... veterinerimiz ikinci kızgınlığının erken gelebileceği konusunda bizi uyardığı için şimdiden asyamıza bir eş arıyoruz! biz bakırköyde oturuyoruz eğer buraya yakın (bakırköy,yeşilköy, ataköy, bahçelievler vs...) bir yerde olursa eş adayımız daha da mutlu oluruz... biraz aceleciyiz biliyoruz ama ilk kızgınlık döneminde hem asya hem de ailecek biz çok çektik! eğer gerçekten ilgilenen olursa bize bir mail adresi vs. verirse seviniriz....
slmlar. oglum 2 yasını geckin siyam ama daha hic deneyimi olamadı.bakırkoy meydana yakın oturuyorum..eger kızınızın 2. kızgınlıgında haber verirseniz size misafirlige getirebilirim oglumu.. 🔒 Üyelere Özel
tel : 🔒 Üyelere Özel
merhaba. yaklaşık iki yaşında çok orjinal bir siyam blue pointimiz var. daha öncede yavrularını aldık. gerçekten çok güzel yavrular veriyor. deneyimlidir. ben bursa veteriner fakültesinde okuyorum. ailem istanbulda idaaltepede oturuyor. fakat mesafe sorun almaz kızgınlaşınca haber edersiniz ben kendisini getiririm. zaten tanışıp çiftleşmeleri için 3veya 4 gün kalması gerekebiliyor. ben bırakırım size sonra tekrar gelip alabilirim. bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz. herzaman beklerim. hangi kızgınlığı olursa olsun tekrar tekrar bana ulaşbilirsiniz. gerçi mail atarsanız daha ii de tanışırız. daha sonra kızgınlaştıkça siz haber edersiniz. gerek olursa telim 🔒 Üyelere Özel
Merhaba benim siyam erkek bir kedim var. Istanbul`da oturuyoum ulaşım sorun değil kedimi getirip götürebilirim. İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasabilirsiniz
merhaba eger hala bır es aramaktaysanız bız floryada oturuyoruz ve dunya tatlısı 1,5 yasında bır erkek sıyamımız var.
lutfen 🔒 Üyelere Özel maıl attınız.