Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

altın kafes firmasının dolandırıcılığı

bundan 5 ay önce vedat denen şahsa 10 tane çift hane siparişi verdim ve parayı yatırmam karşılığında bana göndereceğini söyledi ve parayı yatırdım kafesler geldi ,fakat gelen kafesler birleştirme esnasında aşırı kasma olduğunu ve kafeslerin bu kasmadan dolayı çok yakın zamanda kırılabileceğini ifade ettim ve kendisine kafeslerin durumunu anlattım ve bana iade edin ister paranızı ister kafeslerinizi verelim dediler ve kafesleri kargo şirketiyle onlara ilettim,ve ogün bugündür ne paramı nede kafeslerimi bana geri gönderdiler telefonumu açmıyor konuşmuyor benimle. eğer bu firmayı yapmaz böyle şeyler diye savunacak kişiler olursa elimdeki para yatırdığım makbuz ve gelen kafeslerin makbuzu ve benim ona iade ettiğime dair makbuz ve onun aldığına dair imzaları mevcut delikenlı adama yakışmaz ve aslı astarı 250 ytl önemli olan para değil dolandırıcılıkları ortaya çıksın ben onları mahkemeye versem hiç kuşkum yokki davayı kaybedeyim herşeyi elimde büğtün ıspatlar . yok hastanedeyim yok param yok yok yarın yok bugünb derken 5 ay geçti buyrun siz ne diyeceksiniz

img

kadirpaşa

19 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

altın kafes ,vedat sülükçü ile aramızda geçen üzücü ve tatsız olaylar aramızda karşılıklı anlaşılarak tatlıya bağlanmıştır herkeze bol evcilli günler

img

kadirpaşa

19 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ