Kuş Forumları > Kuş İlanlar
altın kafes firmasının dolandırıcılığı
bundan 5 ay önce vedat denen şahsa 10 tane çift hane siparişi verdim ve parayı yatırmam karşılığında bana göndereceğini söyledi ve parayı yatırdım kafesler geldi ,fakat gelen kafesler birleştirme esnasında aşırı kasma olduğunu ve kafeslerin bu kasmadan dolayı çok yakın zamanda kırılabileceğini ifade ettim ve kendisine kafeslerin durumunu anlattım ve bana iade edin ister paranızı ister kafeslerinizi verelim dediler ve kafesleri kargo şirketiyle onlara ilettim,ve ogün bugündür ne paramı nede kafeslerimi bana geri gönderdiler telefonumu açmıyor konuşmuyor benimle. eğer bu firmayı yapmaz böyle şeyler diye savunacak kişiler olursa elimdeki para yatırdığım makbuz ve gelen kafeslerin makbuzu ve benim ona iade ettiğime dair makbuz ve onun aldığına dair imzaları mevcut delikenlı adama yakışmaz ve aslı astarı 250 ytl önemli olan para değil dolandırıcılıkları ortaya çıksın ben onları mahkemeye versem hiç kuşkum yokki davayı kaybedeyim herşeyi elimde büğtün ıspatlar . yok hastanedeyim yok param yok yok yarın yok bugünb derken 5 ay geçti buyrun siz ne diyeceksiniz
kadir abi kendi sites,nden de tanıdığıma göre efendi bi insan. yalan sölüceğini asla düşünmüyorum. arkanda olduğumuzu bil kadir abi. demek ki herkeze güvenip de iş yapılmıyomuş. bence ver davaya. kazancağına emin sen ki elinde makbuzların var kazanırsin, ver. umarım bu işin hayırlı biter. hayvanlarına sağlık versin allah tabi sanada;) iyi günler kadir abi....
izmirdemi bu firma?
evet izmir karabağlarda vedat sülükçü benim kafeslerimin hepsini o yapmıştı daha doğrusu yaptırmıştımemnunum ama tabi yapmaz böyle diye bir iddiamda yok umarım en kısa zamanda olay tatlıya bağlanır
arkadaşlar az önce vedat sülükçü ile görüştüm kendisinin ifadesini aynen yazıyorum yorum yapmıyorum kesinlikle abi bilgisayarın başına gidemiyorum o yüzden yazamıyorum ama olayı yazarsan sevinirim biz arkadaşa kafesleri yolladık arkadaşta bize kafesleri beyenmediğini iade etmek istediğini söyledi bizde olur kargo ile geri yolla dedik ancak kafesler bize geldiğinde kargoda ezilmiş bende haklı olarak bunu kabul etmedim dedi hatta kendisi ile telefonda görüştüm kendisine bu kafesleri bu şekilde iade alamıyacağımı söyledim oda kargo şirketi ile konuşayım o zaman dedi bir dahada geri dönmedi dedi.... aynen cümlesi budur hiç yorum katmadan aynen söylediği cümleleri sizlere ilettim saygılarımla...
dostum gerçekte başına bu tür olaylar gelmeyince geçiştirilip gidilir.Kadir dostum umarım muhatabın bu yazıları görürde hatasını düzeltir. saygılar
altın kafes ile aramızda geçen tatsız olaylar karşılıklı anlaşılarak tatlıya bağlanmıştır. fakat bir şeyi açığa kavuşturayım dedim kafesleri ben kırmasamda kırılan kafeslerin zararı olarak zaten 50 ytl paramı kesip ancak o şekilde tekrar bana para iade edebileceklerini söylediler ve bende onlarıda düşünerek tamam kesin 50 ytl 200 ytl hesaba yatırın demiştim ama yine gelişme olmamıştı. ``asilsulanc `` istersen bunuda sorabilirsin . neyse bunları geri bıraktık ve tatlıya bağladık herkeze teşekkür ederim