Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

SÜPER DAMIZLIK MUHABBET KUŞLARI

Kızgınlıktan neredeyse boş yumurta atmaya başlayacak orjinal jumbo ve orjinal ingiliz muhabbetler verilecektir bazı beni çekemeyen şerefsizler üretim yapıyor diye beni şikayet etmişler ve zabıta tutanak tuttu hertürlü araştırma yaptım ve ne yazıkki benim evin orada üretim yapamayacağımı çevre ve orman bakanlığından yetkili ağızdan öğrendim, eğer şikayet olmasaymıştı kimsede birşey demezdi dediler bu yüzden mecbur verilen gün müsadesi içerisinde boşaltmak zorundayım. beni ankarada bilen arkadaşlarınız olacaktır sorun öğrenin kuşlarım kalite dalında gayet saf ırklardır . böyle süper damızlıklar birdaha ele geçmeyebilir yuvalığı takın yavruları alın, 40,50 civarı jumbo ve ingiliz karışık var ve toplu satılacaktır fiyat toplu alım 55 ytl dir bana ulaşmak için :0543 278 22 15 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz AHMET ankara

img

kadirpaşa

19 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Aslında ahmet abi bu işte hepimizden eskidir ve kuşlarıda bir o kadar güzel , insanlar neden çekemezlik yapar bilemem fakat kesinlikle abi yakın çevrenden bu işi yapan yada bir petshoop sahibi şikayet etmiştir, Türkiyedeki üretimhalenerin kaç tanesi yasal? Arkadaşlar ahmet abinin kuşları çok güzel bu nebzede kus alacaklar bence kaçırmasın derim , keşke imkanım olsa hepsini ben alsam, imkanı olan kaçırmasın. saygılarımla Murat Çağlar www.muhabbetkuslarimiz.com

img

jumboingiliz

17 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben şahsen bu kadar değerli kuşların uzun zaman ve emek vererek elde edilmiş bir düzenin bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Ahmet abi başka bir semtte kimselere duyurmadan bir dükkan tutup kuşları oraya naklederek durumu kurtaramazmısınız. Yanlış anlaşılmasın sakın bende üreticiyim. Bizimde başımıza ilerde bunun gibi bir durum gelebilir diye düşünerek kendimi ahmet abinin yerine koymaya çalışıyorum.

img

hovarda35

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet katılıyorum jumboingiliz arkadaşımıza kuşlar harika imkanım olsa bende alırım ihtiyacı olan kaçırmasın

img

yavuz1

17 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuş beslemek bilen için güzel bir duygu(benim için muhabbet kuşları)ayrı bir hayat tarzı,bir yaşam.Tatile gitmek mi asla benim tatil yerim muhabbetlerim.Kardeşim ahmet`te iyi bir kuşsever her şeyden önce geçmiş olsun.yalnız sana tavsiyem,üretim için seçtiğin yere dikkat et.

img

mufitceylan

17 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ