Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

van yada ankara kedisi arıyorum

merhabalar yeni evine kolayca adapte olacak henüz çok büyümemiş yawru kedi arıyorum.büyük kediler eski sahiplerini ve evlerini özlüyor ve ben çok üzülüyorum.lütfen elinde yavru pisicikler bulunduran bana cevap atsın.şimdiden teşekkürler.mailim [email protected]

img

adalya07

17 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Mesajınızı şimdi okudum. Bizim iki gözü mavi, erkek, Haziran 2007 doğumlu, son derece zeki & oyuncu ve kısırlatırılmış bir Ankara kedimiz var. Maalesef 5.5 yaşındaki oğlumuzun yaramazlığı sonucunda kedimizin daha fazla strese girmemesi için vermek istiyoruz. Herhangi bir ücret talebimiz yok. Kedimizi dün pet – shop’a bıraktık. Eğer düşünürseniz hemen size teslim edebiliriz. İyi günler.

img

izmir1956

17 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hangi şehirdesiniz?Sahiplendirmek istediğimiz çok güzel bir van kedisi var.

img

sila_ank

18 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben antalyada oturuyorum ancak kedilerin kargoyla yollanmasına karşıyım şayet kedicik yawruysa bizzat elinizden almak için gelirim.daha önce bir heves uğruna alınan büyük kedi aldık ama eski evi sahibini çok aradı ve çok üzüldük.bizde tekrar petshopa veren sahibiyle konuşup kediyi tekrar eve almasını rica ettik.zaten bizim eve gelip hayvanı görünce dayanamadı.çünkü kedicik yemek yemiyordu çok zayıflamıştı.onun için lütfen elinizdeki kedi yawruysa iletişime geçelim hayvanların biryerden bi yere geçerken çok üzüldüğünü görüyorum.ve onları aldıktan sonra bi çocuk sahibi oluyoruz insan hiç çocuğunu sokağa ya da başkasına verebilir mi:(

img

adalya07

17 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ