Kuş Forumları > Kuş İlanlar
Satılık Genç Zeki Kongo Jako
Papağanım Jack`i ilgilenemediğim için satmak durumundayım. Ismini biliyor, inanılmaz zekidir. Erkek.Etrafta bulunan sesleri hemen taklit eder. Insan gibi oturur sizi dinler, resim çekersiniz poz verir. Çok hisli hayvandır. Sopa eğitimi var sopa tüneklerde besleyebilirsiniz, kaçmaz. 1 yaş civarında,eğitilmeye çok müsait ve hevesli. Meyve sebze yer, yem pek ayırt etmez, çekirdek çok sever. Aldığım yerden dolayı heralde, köpek gibi havlar aynı fino köpek gibi. Kedi gibi miyavlar. Bilimum cennet papağanı, muhabbet kuşu, kanarya ve benzer kuşların sesini çıkartır. Televizyon seyretmeyi sever, yere bırakırsanız efe efe yürür dolaşır. Evdeki diğer hayvanlarla uyumludur mesela benim kedim var hiç bir sıkıntım olmadı. Sizi anladığını size o kadar iyi hissettirir ki bazen insanlarla o kadar iyi iletişim kuramadığınızı farkedersiniz. Kendisini seveni sevmeyeni hemen ayırır, ona göre davranır. Çok rahatsız edilmedikçe hırlamaz. Isırma huyu yok. 1100 YTL`ye aldım, pazarlıksız 700`e bırakıyorum. [email protected] 0533 708 75 89