Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

izmir`den acil kafes arıyorum

arkadaslar cift katlı,aksesuarlı bir kafes arıyorum.izmirden elden almak istiyorum.lutfen acil cvp verin,msn bırakırsanız sewınırım. fıyatı konusuruz:) ve aslında 3-4 haftalık gonzide arıyorum.

img

risk_35

17 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar kafes satan yok mu? lutfen cvp beliyorum.boyu onemli deil ama kücük olmasın,satmak isteyenler yazsın lütfen.

img

risk_35

17 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle nerdesin bütçen ne kadar aksesuarlı lsunmu eğer istersen bak bende iki katlı çarklı evli suluklu yemlik iki kat hamster kafesi her şey dahil 50 lira ama istersen msn nem de [email protected] ben izmirdeyim sana yaedımcı olurum

img

jekual

17 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Meraba özelikle çift katlı mı arıosn.Eğer tek katlı düşünürsen aksesuarlaryla beraber hatta yanında talaşı yemi de dahil olarak uygun fiyata verebileceğim bi kafes var .Eğer düşünürsen msn adresm [email protected]

img

gomeisa

17 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Meraba özelikle çift katlı mı arıosn.Eğer tek katlı düşünürsen aksesuarlaryla beraber hatta yanında talaşı yemi de dahil olarak uygun fiyata verebileceğim bi kafes var .Eğer düşünürsen msn adresm [email protected]

img

gomeisa

17 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende çift katlı kafes var geçen hafta 60 liraya almıştım aksesuarlı , iki tane de hamster var .. annemin dırdırından :):( kafesi ve hamsterları satmak istiyorum .. kafesi 40 liraya hamsterları da yanında veririm .. ilgilenen olursa izmirden [email protected]

img

boikot

17 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ