Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
BAHÇELİ MÜSTAKİL EVE BEDELSİZ GOLDEN RETRIEVER ARIYORUM
ARKADAŞLAR İZMİR DE BAHÇELİ MÜSTAKİL BİR EVDE OTURUYORUM.İŞ YERİM EVİME 100MT UZAKLIKTA ANNEM BABAM EMEKLİ YANİ BİR GOLDEN İÇİN İYİ BİR YAŞAM ŞARTLARI HAZIRLAYABİLİRİM.ONUNDA ÖTESİNDE ONLARA AŞIĞIM.MUTLAKA BENİMDE SÜREKLİ GÖREBİLECEĞİM ONA SARILABİLECEĞİM EĞİTİMİYLE İLGİLENECEĞİM BİR KÖPEĞİM OLSUN İSTİYORUM.ARKADAŞLARIMIN KÖPEKLERİNİ SAHİPLENMEYE BAŞLADIM ARTIK SANKİ BENİMMİŞ GİBİ DAVRANIYORUM HAYVANCIKLARA :) EĞER BAKAMAYACAK DURUMDA OLAN VEYA HALA BU İŞİ TİCARETE DÖKMEMİŞ OLANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ARASIN.YAVRU VEYA BÜYÜK FARKETMEZ YETERKİ GOLDEN OLSUN :) [email protected] 0555 4417333
11 aylık ta bır kopegım war golden bakmakta zorluk çekiyorum üçret talep etmeden verebılrım ilgilenirseniz
biriyle görüştüm yeni o vermek istiyor pazar günü alabilirim eğer olmazsa sizinle görüşürüz ilginiz için teşekkürler.
simay35 benimle görüşebilir misiniz? [email protected] bende Balçovada oturuyorum.0539 659 06 56 bu numaraya köpek hakkında diye mesaj atarsanız ben size ulaşırım.
ben köpeğime kavuştum ismi grand çok tatlı bir oğluşum oldu ilginize teşekkür ederim :)