Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
yavru kedi arıyorum/istanbul/ücretsiz ücretli
Slm! Yavru bir kedi sahiplenmek istiyorum.Daha önceden cins olmayan kediler beslemiştim hep.Şimdi istediğim kedinin özellikleri ise tüylü,güzel ve dişi olması.Kırma yada cins olabilir.Yada elinizde 2 aylık cvarında başka kedi yavrusu varsada ilgilenebilirm.Fotoğraf eklerseniz yada mailime yollarsanız memnun olurum.Cins olarak ilgilendiğim chinchilla.ücretli olursa ayrıntılarını yollarsınız. mail:[email protected]
cins olarak ilgilendiğim chinchlilla demiştim.bu konuda vazgeçtim.Van kedisi yada ankara kedisi olabilir.yada dediğim gibi fark etmez,yeterki beğeneyim..
6 aylık dişi beyaz gözleri mavi uzun tüylü van kedimi vermek istiyorum. resimlerini size göndereyim [email protected]
merhaba siyam yavrularım var ilgilenirseniz 0533 737 23 22 numaradan ulaşabilirsiniz
2,3 aylık erkek sıcakkanlı, sevecen, sevimli, uysal, veteriner kontrolleri yapıldı, sıcak bir yuva bekliyor çok güzel bir yavru kedi
Evde doğmuş anneleri tarafından büyütülen 2 aylık beş yavru kedim var,ilgilenirseniz 0506 6311627
2 tane tekir 1.5 üylik tekir kedim var, evde baktigim kedimin yavrulari,cok sirinler ve sagliliklilar, bu arada tuvalet aliskanliklari var. ilgilenirseniz İstanbul Kadikoy`de oturuyorum. [email protected]
Merhaba, Sitede kedi aradığınızı gördüm öncelikle van kedisi düşünmemiş olmanız daha sonradan böyle bi isteğiniz olması beni mutlu etti çünkü geçekten van kedileri hem nesli tükenmekte hemde inanılmaz güçlü karekterli kedi olma özelliğini taşıyan varlıklar 2 senedir van kedim var kendisi van 100. yıl üniversitesinden çok sevdiğim bi abim tarafından doğum günü hediyesi olarak yollandı secereli çok özel bi kedi anlayacağınız ve bir bebeğimiz oldu 28 ocak doğumlu anne baba çok özel secereli kedicikler bebek de dünya tatlısı bir kız resimlerini ekte yollayacağım gerçekten sevisini ve ilgisini esirgemeyecek hayvan dostu insan arıyorum iletişimi de kaybetmeyi istemem inanılmaz oyuncu ve sevgi dolu aşılarına başlandı kum kabı mama kabı gibi ihtiyaçları karşılandı bunun için bi miktar ücret düşünüyorum en azından şu ana kadar harcadığım bi miktar parayı karşılamamlazım anlayışınız için teşekkürler cevabınızı olumlu yada olumsuz bekliyorum
Merhaba! Öncelikle kendimi tanıtayım ben ilker.İstanbul da yaşıyorum.Sizi hepsi evcil.comdan forumdan okudum.Benim yaklaşık 4 aydır balkonumda beslediğim tekir kedim var.Daha önce 4 yavru kedi doğurdu ancak erkek kediler tarafından boğuldu.Geçen hafta tekrar doğum yaptı.Tam 7 tane şuna inanın tekir kedilerden en güzelleri oldu.2 tane beyaz kuyrugu ve kulağı benli.Eğer bulamadıysanız gelip görebilirsiniz.Almanız önemli değil .Şuanda 1 haftalıklar şua anda veremem ancak 1 ayı geçince gelip [email protected]