Muhabbet Kuşları

Genel Birkaç Açıklama
Sevgili hayvansever arkadaşlar siteye uzun zamandır üyeyim.6 ay önce aldığım erkek muhabbet kuşum pıtırı dün kaybettim :( daha 8 aylıktı. Yavru döneminden beri çok sağlıklı bir hayvan değildi belki ama onu kaybetmemde belki benimde hatam oldu... 2hafta kafesini temizlemedim(burada ben çok suçluyum... belki bu yüzden hastalandı) Ölüm sebebi ishal-vsvs hastalanmasıydı ve yenik düştü. Hatanın benden kaynaklandığını varsayarak tüm hayvansever dostlara seslenmek istiyorum. Doğal yaşam alanları vahşi ortam olan bu küçük dostlarımızın bizden karşılıksız tek beklentisi hiç şüphesiz yemeği suyu ve her canlının olduğu gibi biraz sevgidir... Benim pıtırım geldiği gün bırakın uçmayı odanın öteki ucundaki hareketlerden bile korkup çırpınıyordu kafesinin içinde... Yeni hastalandığında yani ölmeden 3 gün kadar önce o kadar yakınlaşmıştıkki kafesinden çıktığı gibi omzuma atlayıp kafesine girmek istemiyordu... Dün akşam acı ayrılığı yaşadık ve saatlerce ağladım başında pıtırımın... Ne olursa olsun sadece 5 dakikalık temizliğini ihmal etmeyin arkadaşlar. İnanın can beslemek çok büyük bir sorumluluk... Dediğim gibi hatanın kaynağı tam olarak benmiyim bilemiyorum ama siz siz olun ayrılmak zorunda kalırsanız bu acaba? ları yaşatmayın kendinize.

Değerli arkadaşım,üzüntüne ve duygularına katılıyorum.Ama kendinizi suçlu görmenizi de istemem,olacağı da varmış denmeli.Yeni bir sağlıklı ve neşeli yavru muhabbet ile yeni bir pıtır beslemen bence mümkün..hoşçakalın.

Yanıtlamak için giriş yapın