Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamsterimle anlasamiyom
yeni bi hamster aldım cinsini bilmiyom ama erkek yeni tüy değiştiriyo yemliğindeki yemlerin yerini değiştiriyo alıyo saklıyo elime gelmiyo ve istiriyo 3-4 defa istirdi ve kanattı artık elime almaya korkuyom bi kere banyo yaptırdım tertemiz oldu ama o günden sonra cok hırcınlastı ne yapmam lazım bi de kafesi pis koktuğu icin haftada bi temizliyom ve parfüm sıkıyom sizce dogru bi hareket mi bu bana alısması cin ne yapmam lazım ??
yavru bi hamstr almadıysa evcilleşmesi çok çok uzun zaman alır hatta imkansız dencek kadar az.yavru alıp eğitmeyi dene. ayrıca kesinlikle yıkama yıkanmalları onları ölüme bile götürebilir.parfümde sıkma kafesini temiz tut o zaman kokmaz.ben hamstr üretiorum yavru almak istersen beni bulabilrsin anneleri hiç ısırgan değil yavrularıda hiç hırçın olmuolar. gönül rahatlığıyla eline alıp [email protected] yardım istersen ekle;) yardımcı olurum her renkde mevcut olur elimde ok...
1.si yem kabından başkabir yere taşıması normaldir bir 2.si ise onu kafesine koyduktan sonra sessiz odaya üzerine bişey örtüp onu yalnız bırak
onu yaptığı şelerden dolayı ödüllendir bnde 2tane dişi war-ki dişi bakmak daha zordur-ama yaptığı şeler için küçük by parça hawuç kaşar yada yourt wer we ıssırdığında ona baırma saçma gelebilir ama işe yarıyor ayrıca hırçn olmasında ışığın ortamın flnda etkisi wardır direk ışık almasın ne çok sıcak nede çok souk bi ortamda tutma yemleri taşır we saklar bu doaliç güdüsel bişe parfümde sıkma bu haywan yalanıo fln ne grk war zehirlene bilir bile!