Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

neler vermeli ve hazırlamalıyım.

arkadaşlar benim kaplumiğimin kabuk 3 cm yarın dershaneye gidince ilk olarak ona bir sera raffy yem alacam. bir de size soracaktım. kaplumbağam için uygun gördüğünüz yem ve ekstra yiyecekler nelerdir? bir de akvaryum boyutlarını söylerseniz iyi olur. daha yeni aldım. ilk önce şu ölüm kabından kurtardım. yarın dershane çıkışında ısıtıcı filtre ne gerekiyorsa alacağım. sizin önerileriniz nelerdir? en yaralı neler var.

img

yasingncfb

17 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok bebek daha, kaplumbağalar için özel üretilen Sera, Tetra gibi yemlerden yiyebilir, kurutulmuş karides de akvaryumcularda satılıyor. Diğer ekstra bitkisel besinleri sevmesi için daha çok genç, yine de erken yaşta sağlıklı bitkisel besinleri sunmakta fayda var. Akvaryumu bütçenizin el verdiği en büyük olarak düşünebilirsiniz, akvaryumun küçüğü olur büyüğü olmaz :) Akvaryumun boyutuna göre ısıtıcı ve filtre çok önemli. Tabi bir de kuru bölge hazırlamalısınız, kuru bölgeyi ısınma lambası ile ısıtmak gerekiyor. Forumda biraz gezin, aklınıza takılan konularda yardımcı olmaya çalışırız.

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ