Hamster

ACİLLL HAMSTER İSTEYEN VAR MI? ÜCRETSİZ
Arkadaşlar merhaba, Hamsterimi tüm kafes+yem+aksesuarları ile birlikte iyi bakabilecek birine vermek istiyorum. ACİL CEVAP VERİRSEİNİZ MEMNUNOLURUM. İstanbul - Şişli deyim

selam sunseeker.benimde hamster beslemeye merağım var eğer irtibata geçersek alabilirim.istanbuldayım.msn adresim 🔒 Üyelere Özel

neden vermek istiyorsunuz? şahsen ben almayı düşünüyorum hamster...

slm sunseeker ben hamsterina bakarılırım. adım mehmet can ankaradayım hayvanın cınsı hamster mi yoksa gonzales mi??? e mail: 🔒 Üyelere Özel

Merhabalar eğer hayla vermediyseniz hamsterlarınıza talibim benımde 5 tane hamsterım var.ben kadıköyde oturuyorum şişli gelıp alabilirim hamsterları.eğer verıcek olursanız mail adresım 🔒 Üyelere Özel

Arkadaşlar, Hepinize çok teşekkür ederim. Annem istemediği için vermek durumunda kalmıştım ama en sonunda ikna edebildim. Elimde 1 adet plastik ve bir adette metal hamster çarkı var daha hiç kullanmadım. İsteyen arkadaşlar var ise sadece kargo masrafı karşılayacak şekilde gönderebilirim.

eğer hala vermediyseniz görüşebilirmiyiz 🔒 Üyelere Özel

Arkadaşlar, Hamster`ımı vermiyorum ukardaki mesajımda da belirttiğim gibi evde bir problem oluşmuştu fakat çözdük :) Ama bir adet kafes sadece bir ay kullanılmış ve elimde 2 adet çark bulunmakta biri plastik diğeri metal hiç kullanılmamış ihtiyacı olan arkadaşlar buraya msn adreslerini bırakırsa sadece kargo ücreti karşılığı gönderebilirim. Kafes : 🔒 Üyelere Özel plastik çark : 🔒 Üyelere Özel

SLM SUNSEEKER BEN KAFES VE CARKA TALIBIM YENI ALDIGIM HAMSTER ICIN UYGUN BIR KAFES BAKIYORDUM AMA BIZIM BURALARDA COK PAHALI SENIN SAYENDE ONUNDA ARTIK GUZELBI R EVI VE OYUNCAGI OLACAK INSALLAH 🔒 Üyelere Özel cep:( 533 ) 3903024 İst.

kardeşim ben hamster alacağım, bana kafes ve içinde birkaç oyuncağı lazım.. msn : 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın