Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

yavru gonzalesler

şu an beş günlük olan gonzales yavrularım 5 ytl den satılacaktır.yavruların anne ve babaları son derece evcil olup ısırma gibi huyları yoktur.anneleri beyaz babaları da giri beyaz dır.su an 10 günlük olan sütlü kahve rengi yavrumuzda satılıktır.ankara içine verilecektir.

img

gonzi06

17 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iletişim adresi:[email protected]

img

gonzi06

ÖZEL MESAJ

yavruları ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz?yaklaşık 1 ay sonra ben bir tanesini almak isterim.beyaz dışında bir renk olursa sevinirim.mail adresim [email protected]ım.sizden haber bekliyorum.bir de resim gönderebilirseniz sevinirim.

img

linkinnur

18 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

linkinnur size mail attım.şu an bebekler çok küçük oldukları için fotoğraflarını çekemiyorum.bi kaç güne kadar foto ekliycem.bol evcilli günler dilerim.

img

gonzi06

ÖZEL MESAJ

diğer dişi gonzimde yavruladı.elimde bol miktarda her renk gonzales mevcuttur.sütten kesilince verilecektir

img

gonzi06

ÖZEL MESAJ

slm fotolarını koyacakmısınız görseydik

img

zeynep982

17 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fotolarını nezaman koyacaksın bıcırların

img

zeynep982

17 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya benim 2 gonzalesim war biri gri we onu daha önce almıştım biri beyaz we çok küçük birbirleriyle çok kawga ettikleri için farklı kafeslere kydum bunları birbirine alıştırmanın bir yolu yokmu denemediğim kalmadıda

son doğanlar çok kçük daha.telefondaki problemi halletiğimde koyucam fotoları

img

gonzi06

ÖZEL MESAJ

kardeş ben ankarada etlikte oturuyorum beyaz değilde koyu renkte olan gonzaleslerinden birine talibim [email protected] mail adresim

img

muzokahraman

17 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ