Diğer Evcil Forumları > Hamster
yavru gonzalesler
şu an beş günlük olan gonzales yavrularım 5 ytl den satılacaktır.yavruların anne ve babaları son derece evcil olup ısırma gibi huyları yoktur.anneleri beyaz babaları da giri beyaz dır.su an 10 günlük olan sütlü kahve rengi yavrumuzda satılıktır.ankara içine verilecektir.
iletişim adresi:[email protected]
yavruları ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz?yaklaşık 1 ay sonra ben bir tanesini almak isterim.beyaz dışında bir renk olursa sevinirim.mail adresim [email protected]ım.sizden haber bekliyorum.bir de resim gönderebilirseniz sevinirim.
linkinnur size mail attım.şu an bebekler çok küçük oldukları için fotoğraflarını çekemiyorum.bi kaç güne kadar foto ekliycem.bol evcilli günler dilerim.
diğer dişi gonzimde yavruladı.elimde bol miktarda her renk gonzales mevcuttur.sütten kesilince verilecektir
slm fotolarını koyacakmısınız görseydik
fotolarını nezaman koyacaksın bıcırların
ya benim 2 gonzalesim war biri gri we onu daha önce almıştım biri beyaz we çok küçük birbirleriyle çok kawga ettikleri için farklı kafeslere kydum bunları birbirine alıştırmanın bir yolu yokmu denemediğim kalmadıda
son doğanlar çok kçük daha.telefondaki problemi halletiğimde koyucam fotoları
kardeş ben ankarada etlikte oturuyorum beyaz değilde koyu renkte olan gonzaleslerinden birine talibim [email protected] mail adresim