Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
brınaktan ücretsiz köpekler
arkadaşlar ben adanadayım ve istanbuldan getirma gibi bi imkanım yok fakat alabilecek olanlar çok şanlı çünkü orada cins ya da degil birçok köpek var siz de görmek isterseniz : http://yuvaariyorum.blogspot.com/
hayvanları çok seven fakat çok fazala ücret ödeyemeyecek insanlar var sizden ricam sevimli hayvanlara yardım edelim ücretsiz köpek ilanlarından birbirimizi haberdar edersek çok iyi olur
ben cok istiyordum fakat ordaki istanbul barınakalrından dısarıya hayvan verilmiyor :(((
rüya arkadaşıma çok teşekkür ederim paylaşımı için böyle duyarlı olursak b,rbirimizi haberdar edersek çözülemeyecek engel kalmaz tekrar teşekkürler.
bichon terrier ve rus terıeri kırması ÜCRETSİZ verilcektır ilgilenenler [email protected] dan ulasabılır sureklı onlıne aksamları 4:30 dan sonra hafta sonları full onlıne sayfamdakı peti verıcem yuvaariyorum.blogspot.com dan!!! Irkı: Cocker Yaşı: 4 aylık Cinsiyeti: Erkek Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Sahipsiz yavru cocker geçici olarak pansiyonda kalıyor ama bir an önce bir yuva bulmak istiyor. Sağlıklı, oyuncu, sosyal bir köpek. İletişim: Hürriyet Şişli [email protected] 0544 649 44 96 İsmi: Juliet Yaşı: 2 aylık Cinsiyeti: Dişi Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: 5 Aralık 2007 akşamı Kartal Soğanlık`ta sokakta ayağı kırık halde bulunan yavru köpek veterinerde muayene ettirildi; henüz yavru olması ve kırığın durumu nedeniyle ameliyat olmadan, bakım ve ilaç tedavisiyle sağlığına kavuşabileceği anlaşıldı. Şimdi iyileşene kadar veterinerde kalacak fakat daha sonra bir yuvaya ihtiyacı olacak. Oyuncu ve çok uyumlu, kedilerle bile iyi anlaşıyor. Juliet`in kardeşleri ve annesi de yine aynı çevredeki boş bir arsada yaşıyor. Yavrular sütten kesilince anne kısırlaştırılacak. Bu aile ve çevredeki diğer köpekler ve kediler burada derme çatma bir barakada kalan yoksul, hayvansever bir aile tarafından besleniyor. Fakat aile çok yoksul, baba yatalak ve düzenli gelirleri yok. Juliet`i sahiplenmek, veteriner masraflarına yardımcı olmak ve bu hayvansever yoksul aileye erzak/para yardımı yapmak için adres-telefon bilgisi isteyenler derneğimizi arayabilir. İletişim: Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği [email protected] - [email protected] 0216 449 90 52-53 İsmi: Minnoş Irkı: Çoban melezi Rengi: Sarı Yaşı: 2,5 aylık Cinsiyeti: Erkek Aşıları: Parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Ormanda terkedilmiş halde bulunan çoban melezi yavru yuva arıyor. O henüz bir bebek ve bakıma, sevgiye ihtiyacı var. İletişim: Erhun Bolat [email protected] 0532 733 00 46 İsmi: Eylül Irkı: Cocker Rengi: Krem Yaşı: 5 Cinsiyeti: Dişi Kısırlaştırılmış mı?: Evet Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Yaşlandığı için vicdansız sahibi tarafından barınağa terkedilen yaşlı cocker yuva arıyor. Ömrü boyunca evde, insanlarla yaşamaya alışmış bu köpeğin sokakta ya da barınakta yaşaması mümkün değil. Tek istediği onu seven insan dostlarıyla birlikte yaşamak. İletişim: Erhun Bolat [email protected] 0532 733 00 46 İsmi: Şans Yaşı: Yavru Aşıları: Aşıları tamamlanmak üzere, parazit tedavisi yapıldı. Yuva arama nedeni: Sokakta bulunan annesiz yavru köpek yuva arıyor. Şimdi geçici olarak bir pansiyonda kalıyor. Yeni bir yuvaya alışmak için uygun yaşta, akıllı, oyuncu bir yavru. (sanırım gsd melezi) İsmi: Lokum Irkı: Collie melezi Yaşı: 3 aylık Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Sokakta bulunan Collie melezi yavru köpecik yuva arıyor. Hareketli, sağlıklı bir yavru. İletişim: Filiz Hanım 0535 287 38 37 Irkı: Cocker-golden retriever melezi Yaşı: 6 aylık Cinsiyeti: Dişi Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Sokakta sahipsiz halde bulunan cocker-golden retriever melezi olduğu sanılan yavru köpek yuva arıyor. Geçici olarak pansiyonda kalıyor. Uysal, arabaya binmeye ve insana alışkın. İletişim: Hürriyet Şişli [email protected] 0544 649 44 96 İsmi: Tarçın Irkı: Beagle-husky melezi Yaşı: 8 aylık Cinsiyeti: Dişi Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Sağlıklı, itaat ve tuvalet eğitimi almış beagle-husky melezi Tarçın yuva arıyor. Bahçeli bir evi olursa çok mutlu olacak. İletişim: İdil Hanım 0 216 366 02 65 - 0533 626 36 49 (mavi gözlü bi beagle ınız olsun istemez misiniz=?) Irkı: Dalmaçyalı Rengi: Siyah-beyaz Yaşı: Genç Kısırlaştırılmış mı?: Evet Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Barınağa terkedilen, sağlıklı genç dalmaçyalı yuva arıyor. İletişim: Gürpınar Barınağı Gönüllüsü Sema Mandev 0538 421 30 99 Irkı: Alman Çoban Rengi: Kahverengi Yaşı: Genç Kısırlaştırılmış mı?: Evet Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Barınağa terkedilen sıcakkanlı, söz dinleyen Alman Çoban köpeği yuva arıyor. İletişim: Gürpınar Barınağı Gönüllüsü Sema Mandev 0538 421 30 99 Rengi: Kahverengi-beyaz Yaşı: 3 aylık Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Sokakta bulunan yavru köpek yuva arıyor. Çok büyümeyecek orta boy bir köpek, çok oyuncu ve akıllı. İletişim: Gürpınar Barınağı Gönüllüsü Sema Mandev 0538 421 30 99 (jack russel a benziyo) Irkı: Akbaş Rengi: Beyaz Yaşı: Genç Kısırlaştırılmış mı?: Evet Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Sokağa terkedilen, kulakları kesilmiş Akbaş yuva arıyor. İyi huylu, akıllı bir köpek. İletişim: Gürpınar Barınağı Gönüllüsü Sema Mandev 0538 421 30 99 İsmi: Mey Irkı: Alman Çoban Rengi: Kahverengi Yaşı: 2 Cinsiyeti: Dişi Kısırlaştırılmış mı?: Evet Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Terkedilen Alman çoban Mey yuva arıyor. Sağlıklı, eğitimli ve insancıl bir köpek. İletişim: Erhun Bolat [email protected] 0532 733 00 46 İsmi: Tango Irkı: Alman Çoban Rengi: Kahverengi Yaşı: 7 aylık Cinsiyeti: Dişi Kısırlaştırılmış mı?: Evet Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Sahiplerinin terkettiği Alman Çoban Tango yuva arıyor. Söz dinleyen, eğitimli bir köpek. İsmi: Balım Irkı: Labrador Rengi: Krem Yaşı: 8 aylık Cinsiyeti: Dişi Kısırlaştırılmış mı?: Evet Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Sahipleri tarafından terkedilen labrador Balım yuva arıyor. Akıllı, söz dinleyen, eğitimli bir köpek. İletişim: Erhun Bolat [email protected] 0532 733 00 46 İsmi: Tango Irkı: Golden retriever melezi Rengi: Sarı Yaşı: 2,5 Cinsiyeti: Erkek Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Çocukluğundan beri bahçeli evde yaşayan Tango, sahipleri apartman dairesine taşınmak zorunda kaldığından yeni bir yuva arıyor. Bahçesini çok iyi koruyor, kedilerle arası pek iyi değil ama insanlarla ve çocuklarla gayet iyi anlaşıyor. Sağlıklı, güçlü, hareketli bir köpek. İletişim: Gabriela Olaru [email protected] 0539 301 76 22 Bu sitede yer alan tüm kedi ve köpekler ücretsiz olarak sadece iyi bakılmaları ve sevgi görmeleri karşılığında verilmektedir. (sahiplenilmiş olanlar olabilir ama bunlar sadece birkaçı...)
MRB BEN ANKARADAN 4 AYLIK COCKER YAVRUSUNU ALMAK İSTİYORUM AMA İSTANBUL DIŞINA VERİLİYORMU ACABA? BİDE İNGİLİZ COCKER MI ACABA? PET SHOPLARA DÜNYA PARA VERECEĞİMİZE BU KÖPECİKLERE SAHİP ÇIKALIM
şehir dışına verilmiyor diye biliyorum ama siz yine de bi bakın hem resmini de görürsünüz yuvaarıyorum.com
yaaa dışarı wermiolar mı :(( orda ki akrabalarımız alıp bize gönderse barınak yetkililerin bilgisi dahilinde?