Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

LÜTFEN YARDIM EDİN BALIK DOSTLARI ACİLLLLL

Arkadaşlar gelecek hafta tatile çıkacam balıklarımı nası bakcam önerileriniz nelerdir yemsiz en fazla kaç gün daynırlar lütfen kardeşinize acil yardım edin önerilerinizi bekliyorum

ARKADAŞIM OTOMATİK YEMLEME MAKINALARI VAR.TAVSİYE EDERİM. ÇOK PAHALI DEĞİL. SAYGILAR

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herzaman akvaryumun yanında birilerinin kalmasından yanayım ;)Yani bana göre yemleyecek gerektiginde suyunu degiştirebilecek birileri olması gerekir.eger olmazsa,güvenebilecegin senin balıklarının cinsinden anlayan bir arkadaşına bırak yada samimi oldugun bir akvaryumcu varsa onda kalsın satmamak üzere otel misali OK!

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cranoya katiliorum otel misali

Evdeki akvaryum evden alınıp akvaryumcuya götürülmesi bana mantıksız geldi:)yemleme saatlerini komşuna veya bakabilecek arkadaşına göster elektrik tesisatını ayarla.Kesinti olmaması için sorun yok:))Hava motoru pilli bir tane yedekte bulunsun .Bakacak olana elektrik kesintisi için hatırlat ok.

img

fısherman48

19 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam , FISHERMAN48 e tamamiyle katılıyorum

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar çok teşekkür ederim önerileriniz için şuan tatildeğim balıklarımı akvaryumcu bi dostum var ona bıraktım inşallah sağlıkları yerindedir tekrar teşekkür ediyorum

en dogrusunu yapmışsın tebrik ediyorum..

img

crano

ÖZEL MESAJ

İyi tatiller alex2323,erişkin balıkların ortam değiştirmesinin bir çok sakıncası var!Keşke dediklerimi uygulasaydın.Tatil dönüşü umarım balıklarını sağlıklı bulursun

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dogrusunu yaptın bana güven..

img

crano

ÖZEL MESAJ