Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
LÜTFEN YARDIM EDİN BALIK DOSTLARI ACİLLLLL
Arkadaşlar gelecek hafta tatile çıkacam balıklarımı nası bakcam önerileriniz nelerdir yemsiz en fazla kaç gün daynırlar lütfen kardeşinize acil yardım edin önerilerinizi bekliyorum
ARKADAŞIM OTOMATİK YEMLEME MAKINALARI VAR.TAVSİYE EDERİM. ÇOK PAHALI DEĞİL. SAYGILAR
herzaman akvaryumun yanında birilerinin kalmasından yanayım ;)Yani bana göre yemleyecek gerektiginde suyunu degiştirebilecek birileri olması gerekir.eger olmazsa,güvenebilecegin senin balıklarının cinsinden anlayan bir arkadaşına bırak yada samimi oldugun bir akvaryumcu varsa onda kalsın satmamak üzere otel misali OK!
cranoya katiliorum otel misali
Evdeki akvaryum evden alınıp akvaryumcuya götürülmesi bana mantıksız geldi:)yemleme saatlerini komşuna veya bakabilecek arkadaşına göster elektrik tesisatını ayarla.Kesinti olmaması için sorun yok:))Hava motoru pilli bir tane yedekte bulunsun .Bakacak olana elektrik kesintisi için hatırlat ok.
Selam , FISHERMAN48 e tamamiyle katılıyorum
arkadaşlar çok teşekkür ederim önerileriniz için şuan tatildeğim balıklarımı akvaryumcu bi dostum var ona bıraktım inşallah sağlıkları yerindedir tekrar teşekkür ediyorum
en dogrusunu yapmışsın tebrik ediyorum..
İyi tatiller alex2323,erişkin balıkların ortam değiştirmesinin bir çok sakıncası var!Keşke dediklerimi uygulasaydın.Tatil dönüşü umarım balıklarını sağlıklı bulursun
dogrusunu yaptın bana güven..