Hamster

Syrian+gonzales+kafes+oyuncak satılıktır(izmir)
Arkadaşlar elimde 1adet açık kahve beyaz karışımı tüylü siyah gözlü syrian 3aylık dişi, habital kafes, yaşını bilmediğim ancak aldığım kişinin bana söylediğiyle yaklaşık 5aylık dişi beyaz gonzales, metal hamster topu ve kafes içi oyuncaklarıyla beraber çok uygun fiyata satılıktır. sağlık sorunlarım dolayısıyla bakımını yapmakta zorlandığım için acil vermek istiyorum. İzmirden isteyen olursa benimle bağlantıya geçilirse sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

arkadaşlar henüz ilk msjıma yanıt gelmedi. Acil bir şekilde hamsterlarımı ve kafesi vermek istiyorum. Lütfen cevap bekliyorum. izmir,aliağa veya dikili`de olursa elden teslim edebilirim. bana mailimden de ulaşabilirsiniz.

tümüne (1 adet 3aylık syrian dişi açık kahve+beyaz tüylü+siyah gözlü, 1 adet metal hamster topu, 1 adet mini-habitrail kafes, 1 adet beyaz gonzales dişi olduğunu tahmin ediyorum)50ytl istiyorum. Eğer düşünürsen aciliyetten bakarız duruma.

kardesim ben izmirliyim bana 1 metal hamster topu, oyuncakları bıde eger hosuma gıderse kafesi almak ısterım senın msn adresını ekledım, benımkı 🔒 Üyelere Özel (parca parca satarsan alabılırım elden)

ya ben karşıyakada oturuyorum alabilirim ama nası getirebilcekmisin msn 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın