Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Su kaplumbağasıyla japonbalığı yaşar mı?

Kaplumbağam akvaryumcularda küçüklerden 1-2 haftadır bende ve artk el tırmalamıyo çokta hareketli japonbalığıyla birlikte küçük bir akvaryumda yaşıyo ayırıyım mı sizce.

eğer japonlarını yem etmek istemiyorsan ayır ha yok yesinler diyosan dursun. ama kesin olarak japonları yerler. mutlaka..

img

__alihan__

17 yıl 8 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

o şekilde bir deneyimim olmadı ama okuduğum kadarıyla kaplumbağalar balık malık tanımaz yermiş :) o yüzden ayırmanı tavsiye ederim zira yakalarsa kaplumbağan heleki iyi bir avcıysa balığın için pekde iyi olmaz gibime geliyor...

img

learnedrains

17 yıl 11 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Herşeyden önce japon balığı soğuk su canlısıdır 25 dereceden yukarı sıcaklıklarda rahatsız olur. Su kaplumbağası ise tam tersine sıcak iklim canlısı ve su sıcaklığı 28 derece civarında olmalı. Sizin şu an yaptığınız siberya köpeği ile çöl tilkisini aynı yerde bakmaya benziyor.

img

frozen

19 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Biraz komik bi soru olmuş :) ama bence japonlarına elveda de sen yokken bir bakmışsın ki japonlar yok :D

img

ultrokan

17 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayırdım ztn ama benim kaplumbağam daha küçük ancak çok hareketli insan gibi:d

benim 2 tane sarı yanak su kaplumbağamla birlikte bir tane kılıçkuyruk 2 tane zebra ve 1 tane neon birlikte yaşıyor bir problem çıkmadı

img

joınmeındeath

17 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende bşka bir arkadaşımdan görmüştüm onun tosbaaları be balıkları bir arada yaşıyormuş 2-3 ay sonra balıklarım ordan kaybolduğunu soylediler ve ktosbalarıda kısa sure sora oldüü:(

img

busejikk

17 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayır kesinlikle aynı yerde kalamazlar en fazla 1 gün kalabilir zaten 1gün snra balığın kuyruğu bitmiş olur ve balığın ölür sakın sakın koyma. ben bizzat denedim ve gördüm!

img

maliq

17 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ