Muhabbet Kuşları

DOLAP ÖNTEL
Evde kendi imkanlarımla yaptıgım küçük atölyemde öntel yapmaktayım ilgilenen arkadaşlar mail yoluyla bilgi alabilirler ÖLÇÜLER-------- 30X40 ve 30X50 KAPI------------ bir üstte bir ortada 2 adet YEMLİK KAPISI-- 2 veya 3 isteye göre BOYA----------- yaldız boya (geçici) paslanmaya karşı ŞEKİL----------- dikey veya yatık tel [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel] fotograflar fikir içindir biraz kötü çıkmış olabilir eğrilikler fotograf makinasından kaynaklanıyor. saygılar. 🔒 Üyelere Özel Not: MSN kullanmıyorum

ankarada muhabbetkuşları üretenler derneği kurulma aşamasında davetlisiniz.diğer ilanlarda

hocam msn kullanmıyorsanız bıraz zor satarsınız bana lazım msn kullanmıyorsanız alamayacağım demekkı bırde yer neresı ben ıstanbul 🔒 Üyelere Özel kullanırsanız eklersenız bende jumbolarımı bıtırdım yerlı uratıma gısıcem şimdi bırde buradanda yazayım çift yerli lazım 20 çift ilgili arkadaşlara duyurulur

İş yerimde msn yasaklandığından dolayı kullanmadığımı yazdım ama kurmak zorunda kaldım ara sıra açıyorum. isterseniz ekleyebilirsiniz. yerim istanbul tophane de dir SAYGILAR Hakan ATALAY 1968

Yanıtlamak için giriş yapın