Hamster

!!!!!!Hamster Hakkında Yardım!!!!!!
Arkadaşlr ben hamster almak istiorum.kafes flm buldum ama hangi tür hamster alacağımı bilmiyorum. 1)en küçük tü hangisi? 2)bir dişi ve erkek mi alayım(kafes yeterince büyük) 3)en uygun fiyata nerden alabilirim? yardımlarınızı bekliyorum.şimdidedn teşekkürler:)

slm.bence en küçük ve tatlı hamster türü gonzales.tek alıp beslemende fayda var.çift aldığın zaman büyüdüklerinde kavga etme olasılıkları %80(genelde dişi erkeği öldürüyo).erkek daha cana yakın,dişi agresif oluyor,,ama tabi karar senin. bende 2 tane ayrı kafeslerde erkek ve dişi gonzi var..dişi 3 günlük hamile ve 15 gün içinde yavrulucak,sabredebilirsen sana uygun fiyattan verebilirim..birde eminönüden hayvan almamanı tafsiye ederim.

saol spidergonzales.yardımın için teşekkürler ama ben 4 7 haftalık almayı düşünüorum.sendekiler doğucak ve ondan sonra 4 hafta daha bekleyemiyeceğim.ama genede teşekkürler.tavsiye için saol

meraba eğer halaa yavruları satmayı planlıyorsan ve satmadıysan ben alabilirim henüz hamster beslmedim ilk olacak msn adresim ;🔒 Üyelere Özel

idomido,ankaradaysan benim elimde çok tatlı yavrular var.yavs yavas annelerinden ayrılma zamnları da geldi

arkadaşlar benim konuma yoğunlaşabilir miyiz???????

Yanıtlamak için giriş yapın