Ücretsiz Kuş Verenler

yurt dışından gelen asil jumbolar üretim için süper
yurt dışından gelenler resım nasıl konuluyor bılmıyorum bır arkadaşım tavsıye ettı bu siteyı sağ olsun resım nasıl atılır onuda bılmıyorum ama msn neden resımlerını yollaya bılırım ıstanbul içine geçerlidir ılan gelıp göre bılırsınız 220 ytl çiftler orjınal bılezıklı şuana kadar 10 çift sattım ve alanlar abı yumurtladı veya yavru aldım tşk ettıklerını beyan ettıler ıstanbul dışına yollamıyorum ıstanbul içi adresım de bellı olsun dıye sadece bır arkadaşa yolladım antakyaya resım için msn verıyorum yada gelip canlı bakınız. her renk var niyetım jumbo fiyatlarını uçuran ve sankı dana alıyoruz gıbı fıyat çekenlere ibret olsun dıye getırttım 350 ytl istedıler 1 çift jumboya bızım gıbı ınsanlardan 220 ytl alırlar yada 200 ytl leye alıyorlar 300 ytl yada 350 ytl ye satıyorlar ve garantı bıle vermıyorlar ayaklaruında markası bıle yok benım kıler hem markalı hemde allahın ıznıylede garantılı neyse bana ciddi alıcılar ulaşsınn MSN 🔒 Üyelere Özel saygılar

günceldir arkadaşlar ılgı için tşk ederım 4 çift daha satıldı çook tşk ler pişman olmayacağınızı göreceksınız saygılarımla

220 ytl günceldir alan yetişiyor

ilgi içinçok teşekkürler günceldir az kaldı

arkadaşlar alan zaten pişman olmayacak demiştim jumbolarım satışı bitti alan herkes hayrını görsün kendıme 2 çift ayırdım güzel yavru almr almak dileğiyle zaten bunları getırmemın amacı türkiyemızde jumboları acayıp rakamlara satıyorlar herkeste uresınkı kuş fazlası olursa fıyatlarda az olur ama bağzı üreic,iler yerlılerle vurup hayvanları kırıyor buna çook üzülüyorum lütfen hayvanı cınsi neyse onunla vurun iri yavru alacağım dıye yapmayın bu hayvanların asilliği kaybolup gıdıyor ılan kapatıla bılır. herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum

Yanıtlamak için giriş yapın