Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

arkadaşlar acillllllllll

erkek kanaryamın yanına aldığım dişi kanarya ötmeye başladı.kapı sesi kuş sesi dişi kuş o sesi kaptı erkekle birlilte ötüyorlar nedeni ne olabilir???? hemde dişi 1 senedir bizde halen yavru vermedi?????

img

kuscu95

17 yıl 11 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam,kanaryan sanırım erkek

img

blackpoint

18 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cevap yazdığın için teşekkür ederim ama veterine götürdüm kız dedi ve aldığım yere götürdüm yine kız dedi cevaplarınızı bekliyorum....

img

kuscu95

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım iyi günler dişi kanaryanın ötmesi muhtemelen ( eşleşme isteği) kızgınlıktandır. Dişi kuşlar kızgınlık dönemlerinde erkekler gibi olmasada benzer sesler çıkarabilirler. Geçen sezon yavru alamamanın sebebi dişiyi aldığında henüz yavru olmasından kaynaklanıyor olabilir. anladığım kadarıyla artık kuşun eşleşmeye hazır fakat üreme sezonunu ( mart - nisan ) beklemende fayda var. Yoksa biz kuşçuların cılk yumurta tabir ettiğimiz boş yumurtalar çıkma ihtimali yüksek olur. Üretim için acele etme dönemini bekle.

img

dans

18 yıl 2 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar malesef dişi kuş öldü.erkek durmadan sataşıp çiftleşmeye çalışıyordu..2 veya 3 ay önce ayağını kırmıştı dişi kuşun.erkek kuşum maşşallah sekiz yaşında.. şimdi dşi kuş almıcam artık yarışmalara hazırlıcam...

img

kuscu95

ÖZEL MESAJ