Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Chincilla aranıyor

dişi yada erkek 1 yaşa kadar chincilla cinsi kedi arıyorum. ilgilenenler buradan yazabilirler

img

yonca_85

17 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar benim 2.5 aylık iran chincilla larım war 5 tane 3 ekim doğumlu çok şirin iran yavrularımız var. Çok sakinler ama sahipleriyle oyun oynamaya bayılıyorlar, sahiplerine çok bağlılar mesela evden çıkarken resmen trip atıyorlar ama dönünce biraz oyunla hemen barışıyorlar, tam ev kedisi diyebilirim. Ayrıca çok sağlıklılar, veterinerler veya pet shoplardan aldığınızda kötü beslenmiş oluyorlar ve genelde hastalıklı veya çok güçsüz oluyorlar.Fakat bizim için önemli olan değerini bilecek sahipleri olması ve aşısını zamanında yaptırabilecek, iyi mama yedirebilecek ekonomik düzeylerinin olması. Ayrıca forumda 2 günde bir kum değiştirmeniz gerekir gibi bir yazı var, biz aylık kum koyuyoruz ve 3 haftada bir değiştiriyoruz. Yazan kişi biraz abartmış. Kediler hakkında şunları söyleyebilirim; tuvalet konusunda eğitimliler (içgüdüsel olarak biliyorlardı ) ve kimi iranlar gibi çok basık suratlı değiller. Yüzleri çok güzel. Anne ve babanın büyük aşkı sonucu doğan 8 yavrudan şu anda 3 dişi ve 2 erkek bizimle. İstanbul ve Eskişehirde sahiplendirebilirim. ilgileniyorsanız da ilgilenmiyorsanız da haber verirseniz sevinirim. [email protected]

img

touche

17 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu arada yazmayı unutmuşum, ücretsiz vermeyi düşünmüyorum. çünkü geri dönenler,sokağa atılanlar,iyi bakılmayanlar oluyor. :)

img

touche

17 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba gri-beyaz renkte 2 yaşında dişi chinchillam var,henüz kısırlaştırılmadı ve ona gerçekten iyi bakacak birini arıyorum..tüm aşıları tam, tüm eşyaları ve maması ile satacağım..ilgilenirsen [email protected] resimlerini gönderebilirim..

img

chinchilla

17 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ