Hamster

Guinea Pig`lerimi Satıyorum :(
Merhaba Arkadaşlar..Biri dişi biri erkek iki tane rozet tüylü guinea pigim var..fakat artık annem onları evde istemiyor.. benimde okulum olduğu için artık onlarla ilgilenicek vakit bulamıyorum..biri 1 yaşında dişi diğeri 6 yada 7 aylık erkek.. ikiside sağlıklı enerjik ve çok sevimliler..onlara en az benim kadar iyi bakabilecek bir yuva arıyorum.. birde kafesleri var tabii kafesin ve guinea piglerin resimlerini koyuyorum..iletişime geçmek isteyen olursa 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirsiniz..2 guinea pigimi ve kafeslerini 100 ytlye veriyorum.. Kafesin Ebatları: 76 x 45 x 33.5 cm kafes aşağıdaki kafesin aynısıdır..rengi mavidir.. 🔒 Üyelere Özel bunlarda benim çektiğim resimler: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

mrb. doğrusu üzüldüm o sevimli guiny lerini vermek zorunda kaldığın için. Henüz kimseye vermediğsen ben onlara cok iyi bakıcağıma söz veriyorum,fakat bi soru:istanbulda mısın yoksa dışındamı? ben İstabul Avrupa yakasında bakırköydenim? k.b

loveguinea bende bakırköydayim nese 1 metrelik bahçeli kafas yaptırttım o yüzden ihtiyacım yok kafes sadece gineleri satarsan alabilirim

ben anadolu yakasında oturuyorum..farketmez kafesle veya kafessiz verebilirim msnimi eklerseniz ordan ayrıntıları konuşabiliriz..

consolaxxx 10 Mesaj Gönderilme Tarihi : 26.12.2007 08:04:43 -------------------------------------------------------------------------------- loveguinea bende bakırköydayim nese 1 metrelik bahçeli kafas yaptırttım o yüzden ihtiyacım yok kafes sadece gineleri satarsan alabilirim "consolaxxx" yanışlık oldu galiba..satan ben değil "handet" arkadaşımız ginny lerini vermek istiyor.

sadece gineleri kaça veriyorsun

doğru sölüyosunuz msnden ayrıntılı görüşebiliriz fakat yazarsanız benimki 🔒 Üyelere Özel loveguniena senin satmadığı biliorum bende bakırköydeyim belki tanışaibiliriz diye soledim sende ekle istiyosan msnyi

Yanıtlamak için giriş yapın