Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

çanakkalede hiç mi kedi veren yok: (

arkadaşlar artık dışardaki sokak kedilerini sevmek yetmiyor, evimede şöyle pofuduk bir kedi almak istiyorum.çanakkalede bana evcil yavru kedi verecek olan yok mu?

img

marfan

18 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer ankaradan yollamanın bir yolunu bulursak isterseniz 3 aylık,tekir-beyaz,çook oyuncu,parazit aşısı yapılmış bir kedicik var yuva arayan.ama ankaradayız.alabilecek bir tanıdğınız,ya da size ulaştırabilme imkanım varsa haberleşelim.mail adrsim [email protected] yolayabilirim.zaten kedi verenlerde de ilanım var,bal gözlü sürmeli tekir diye.

img

linkinnur

18 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2si tekir 2si sarman 4 tane kedim war 3 aylıklar ewde büyüdüler ama bursadanım istersen getirebilirim ilgilenirsen 05465646997 [email protected]

img

chronos

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben daha çok chincila iran gibi cins kedi arıyorum.sebebi eve daha alışık olacaklarını düşünmem.belki yanılıyor olabilirim ama pofuduk kedi daha çok bakmak istiyorum.ne olur izmir de olsa da aldırabilirim.

img

marfan

18 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba. bir müşterim satılmak üzere erkek iran kedisini bize bıraktı. bundan sadece 200 ytl ücret istiyor, eğer size uygun olursa bu olabilir güzel bir kedi, tarçın rengi , kısırlaştırılmış erkek, size resminide yolluyorum, dilerseniz çanakkaleyede yollayabiliriz , şuan 3 yaşında ama iranlar sakin huylu olduğu için bir sorun olmaz aile içerisine hemen alışır, sizin istediğiniz gibi pofudukta birşey :) şuan 4.5 kilo :)

img

pakopet

17 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ