Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Melek ve ben

Sevgili arkadaşlar,

Kolumdaki rahatsızlık nedeniyle doktor tavsiyesiyle bir süre bilgisayar kullanımımı minimuma indirmem gerekiyor, benim için epey zor bir durum, tezimi yazmaya çalışıyorum ve tüm günüm ya bilgisayarda birşeyler yazarak veya okuyarak geçiyor, mecburen forumdan da bir süre uzak kalacağım. Çok yazı yazamayacak olsam da yine hergün gelir bir bakarım tabi, aklım minik yeşil suratlarda yani :)

Oğlumuz Melek`in fotoğraflarından oluşan videosunu da gitmeden ekliyeyim dedim, herkese sevgiler, selamlar, ufaklıkların da burunlarından ısırıp kabuklarından öpüyorum :D 

http://www.youtube.com/watch?v=Cx1d5db0AuQ

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Pinar abla öncelikle geçmiş olsun.. Kaplumbağanı ilk kez gördüm ve çok sağlıklı görünüyor.. Ve kabuğu ise gözümü aldı.. Ve akvaryumunu süper düzenlemişsin.. İnşallah elin iyileşir tekrardan dönersin..

img

teory

17 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili Pınar Çok üzüldüm hemen iyileş ve geri dön. Ama sakın tamamen iyileşmeden dönme çünkü önce sağlık. Kabuklu minik su melekleri Pınar ablamız nerde diye merakla yolunu gözlüyorlar haberin olsun.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuru bolgeye bayıldım sanırım senin gibi bişii yapıcam ayrıca cokcok gecmiş olsun

img

learnedrains

17 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teory, frozen, learnedrains hepinize güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim :) daha fazla oturup böyle kalamıycam, ufak ufak tek el yazmaya başladım. herkese selamlar, sevgiler..

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ