Posta gazetesi okuyanlar bilir bu haberi ben etkilendiğim icin paylaşayım dedim...
manavgat ilinde yaşayan Fatih adlı sokak köpeği 3 yavrusuyla sokak sakinleri ve orda çalışan bir veteriner tarafından besleniyor. Gayet uygun ve sorunsuz bir biçimde yaşamına devam etmekte olan sevimli fatih kopeğimiz.. mahalleye yeni taşınan kendini bilmez kişiler tarafından zehirli yemek veriliyor... Fatih zehirlendiğini anlamışcasına yavrularına yemek yedirtmiyor ve onlar için en güvenilir olduğu, yaşadıkları yerden yaklaşık olarak 2 kilometre uzakta olan veterinerin yolunu tutuyor... halsiz dengesiz yürüren fatih i kapının önünde gören veteriner hekim şaşırıyorlar cunki fatih yavrularının 3 ü nide getirip veterinere teslim edermiş gibi agzına alıp yavrusunu veterinerin önüne bırakmış ... ardından halsizlesen bitkin düşen ve zehirin etkisiyle sinir sistemi maf olan fatihin kurtarılması için cok geç olduğunu anlayan veteriner uzman onu uyutmak zorunda kalıyor .. mesleği üzerine yemin eden veteriner şimdi sokak sokak fatihi zehirleyenleri arıyor....
bu olayda sevimli köpeğimizin nasıl düşünüpte en güvenilir yer veteriner olup ayrıca zehirlendiği bilmesi , bunun yüzünden yavrularını aç bırakıpda veterinere teslim etmesi inanılmaz
anlatırken gözlerim doluyor fatih köpeğimizin mekanı elbette cennettir fakat ona bunu yapanların yeri sizce ??????
canım benim:(( ben de okuyunca çok duygulandım,bunu yapanlar lbet cezalarını bulacaklardır:)))))))
bunu yapanların Allah belasını versin.o veteriner hekim olmasaydı o yavrular da ölecekti.sokaklarda yaşayan hayvanların o veteriner hekim gibi insanlara çok ihtiyacı var.
sElam ......
cok güzel bir konuya değinmişsin insanların köpekleri zehirlemsine cok sinir oluyorum...
acaba kendi cocuklarını biri zehirlese ne yaparlar düşünemiyorum .... nese kendine iyi bak... daha cok şeyler bekliyorum... ben erkan ordu/ünye