Muhabbet Kuşları

Arkadaşlar buyuk bir problemim var??
arkadaşlar yeni kayıt oldum bu siteye gerçekten guzel şeyler war ama ben yardım istiyorum. ben butun kuş sitelerinden edindiğim bilgiye gore kuşlarıma yaklaşmayı denedim ama 2 aydır bana hiç yakınlık gostermediler parmaklarımda derman kalmadı ısırdığı zaman koparıyor sanki ilk sahipleri nasıl bakmışsa ardık bilemiyorum. 2aydır bana alışamadılar onlarla konusup cok yavaş hareketlerle göğsünü okşamak istedim ama olmadı ne kadar yavaş yapsamda daha dokanamadan ısırıyor sadece parmağıma ısırmak amaclı geliyor ısırıyor ısıroyor canım acıyınca kafesn tuneklerine yakınlaştırıorum o zaman bırakıyor! 2 kuşum war biri dışı biri erkek bunla bir alakası war mı bide babam cok uğraşıor ben okuldayken onları korkutmuş olabilirmi tırnaklarını bile kesmee kalmış ewde kimse yokken????????????? yardım edin parmaklarım oldu!!!!!!

ya 8 kişi bakmış bi cvp atan yok yaw :`(

Eş kuşlar ve büyük ihtimallede yaşlarını başlarını almışlar arkadaşım. Ne demişler ağaç yaşken eğilir. Bu arada yanında bir arkadaşı, aynası yada eşi olan kuşlar birbirlerinden başka canlıyla pek iletişim kurma çabasına girmezler. Yani yaşını almış ve aynı kafeste çift yada daha fazla kuşun bulunduğu durumlarda bu istediklerin oldukça zor.

herseyden önce bize kuslarının kac yasında oldugunu belirtmen gerekiyor ki daha saglıklı yorumlar yapabilelim

arkadaşlar iki gün önce kuşcuya gittim oda sizin dediklerinizi dedi aynayı cıkartmıştım zaten ama yaşlarını başlarını almış kuşlar dişi 6 erkek ise 7 yaşında akrabalarımızdan almıştık 2 ay oldu bizde kuşcu cok caba ister dedi gel takas yapalım dedi takasa gideyim mi cunki çift de deillermiş yani yumurta yapmak istemiolar dişi 36 tane yumurtlamış hepsi boş en iisi takas diorum takas esnasına bir kuş mu alayım napayım alıştırmak için sadece erkek mi sonrada yanına dişiyi katarım oyle mi yapayım şimdiden saolun??????????????*

Yanıtlamak için giriş yapın