Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
BİLGİLİ KAPLUMBAĞA BAKICILARI DİKKATİNE!!!
BENİM İKİ TANE KAPLUMBAĞAM VAR, AMA CİNSİYETLERİNİ BİLMİYORUM, NEYSE ONU ALDIĞIM YERE SORARIM,AMA AKVARYUMUMDA ISITICIM YOK,ACABA ÜŞÜRLERMİ,BEN AKŞAMA KADAR EVDE DEĞİLİM EVE GİTTİĞİMDE EV KARANLIK OLUYO..Bİ SAKINCASI VARMI?Bİ DE YEM YEMİOLAR,ORTAMA ALIŞMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM,HE BİDE SON OLARAK DÜN AKŞAM Bİ TANESİNİN KABUKLARINDA SİYAH Bİ LEKE FARK ETTİM NE OLUR YARDIMCI OLUN..
Merhaba duducuk, Isıtıcı, filtre, kuru bölge, ısınma lambası kesinlikle şart, minikler çok üşüdükleri için yemiyorlar şu an, ısıtıcı yoksa üşütmeleri de an meselesi. Ev karanlık olsa da ısınma lambaları gün boyu açık kalmalı, kuru bölgeyi ısıtmalı. Siyah nokta için görmeden birşey söylemek çok zor, fotoğraf koyabilirsen daha iyi tahmin yürütebiliriz. Cinsiyetleri ancak belli bir yaşa geldikten sonra belli olur, çok küçüklerse doğru tahmin yapmak epey zor.
Nedense insanlarda "forumlar soru sormak için vardır" gibi bir yaklaşım seziyorum. Yani o forumda daha önce yazılanları okuyayım belki birşey sormama gerek kalmaz düşüncesi nedense pek hayat bulmuyor. Yada böylesi mi kolay geliyor insanlara. Araştıramayayım nede olsa burada gönüllü yardım eden insanlar var. Onlar 7 gün 24 saat aynı şeyleri tekrar anlatırlar bana... Konuya dikkat çekebildiysem ne mutlu.