Ücretsiz Kuş Verenler

***SATILIK ORJİNAL JUMBO albino ve gri çift****resimli*

satılık orjinal siyah bilezikli 2007 doğumlu almanya kökenli jumbo çift dişi siyah göz albino erkek gri jumboda çok nadir bulunan renklerdir çift fiyatı 260 ytl kuşlar eş olmuş durumdalar irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Türkiyenin her yerine otobüsle gönderilir lütfen ciddi alıcılar ulaşsın

ilanım halen günceldir yer sorunu nedeniyle satılıktır böyle albino Türkiyede yok 9 AYLIKTIR ALBİNO EŞİDE 2007

kuşlar kafes gönderme dahil 240 ytl dir ilgililere duyurulur ilan halen günceldir

kuşlarım eş kuşlardır benim üretimhanem yok ama kuşlar hemen yavru alınabilecek kuşlardır üretici arkadaşlar kaçırmasın ben yavruluk takamıyorum taksam hemen yavru alınabilecek durumda kuşlardır

kuşlar halen satılmadı orjinal jumbo çıksın biri orjinal değil desin ispatlayayım kuşlar muhayyer ben üretici değilim öğretmenim yurt dışından iki çift getirtir satarım yerim yok gerçekten üretecek yer yok ya değilse satılacak kuş değiller 2007 doğumlu eş kuşlardır

ilan halen günceldir yer yoktan kasıt 2 çift getirtip satıyorum yurt dışında tanıdıklar var kuşlar sağlıklıdır benim üretecek yerim yok o yüzden yer yok dedim ama bazıları farklı yorumladı ben öğretmenim üretici değilim

kuşlar satılmıştır istanbuldan bir arkadaşa

Yanıtlamak için giriş yapın