Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

yardım akvaryum kaplumbağa:(

herkese selamlar arkadaşlar şu anda kaplumbağam yok ıkı kere besledim daha öncesinde ve öldüler bidaha böle bişeye mahal vermemek için önce yaşam alnını oluışturup alıcam minik dostlarımı. sorunda burda başlıyo 60 40 35 (boy en uzunluk) boyutlarında bi akvaryum düşünüyorum onlar içinde ama fiyat olarak satın alındığında beni çok zorlucak bi rakamla karşılşıyorum bu yüzden kendim yapmayı düşünüyorum akvaryumu daha ucuza gelicekmiş gibi geliyo. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirimseviirim

img

soulman

17 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yaptıracağına ikinci el forumlarını takip et. Çok daha iy iakvaryumları makul fiyata bulabilirsin.

img

yasdal

19 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaplumbağa almamanızı tavsiye ederim, forumu gezdiyseniz ne kadar çok ekipmana ihtiyaçları olduğunu görmüşsünüzdür, sadece akvaryumla kalsa iyi, sırf UV lambalar bile 35 ytl`den başlıyor, ve 6-12 ay sonra yenisiyle değiştirmek gerekiyor. Eğer sağlıklı büyütmek istiyorsanız, tahmin ettiğinizden çok çok daha masraflı bir bakım gerçekten.

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben 65x25x30 alvaryum bir ısıtıcı ve filitre 50 milyona aldım toplam akvaryum 25 milyondu beşiktaşta bi akvaryumcu fulyaya doğru giderken 4 tane akvaryumcu var 2 tanesi zaten düzgün tavsiye ederim

img

ethis

17 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ