Ücretsiz Kuş Verenler

Ank. Satılık JAKO papağan
Üç buçuk yaşında gri renkte ve kırmızı kuyruğa sahiptir. Cinsiyet: Dişi Fiyatı 600 ytl.

Nasıl eminsiniz yasından hemde bu kadar net merak ettim.kUS yabanimi evcilmi ne yapar biraz bahsedermisiniz

eklerseniz görüselim 🔒 Üyelere Özel

Hadi yaşını anladım belki çok ufakken alındı ve yaklaşık 3 senedir besliyordur, 3,5 yaş diye tahmin ediliyordur ama cinsiyetinden nasıl bu kadar eminsiniz. Bu cins iri papağan türlerinin cinsiyetleri sadece laboratuar ortamında teşhis edilebiliyor.

🔒 Üyelere Özel eklerseniz goruselim

Kuşun sahibi ben değilim.kuşlardan anlamam açıkçası.ilanı vermemi isteyen bir akrabam.kendisi yaklaşık olarak 3.5 yaşında olduğundan eminmiş.cinsiyetini ise bu işten anlayan biri aracılığıyla öğrenmiş. sanırım dişilerin tüyleri erkeklere göre biraz daha mat oluyorumuş.ve kafa yapısından anlaşılıyormuş. ilgilenen arkadaşlar mail adreslerini yazarlarsa kuşun resimlerini gönderebilirim. birde bu kuş aynı cinsten olup erkek olduğu söylenen ve 50 den fazla kelime konuşabilen bir jako papağanın yanında durmaktadır. satılma sebebi ikisine birden bakmanın zor olmasıymış.ama hayvan gerçekten çok sağlıklı.

kuşun dişi oldundan nasıl eminsiniz DNA hestimi yaptırdınız

JAGONUZ SATILMADI İSE GÖRÜŞELİM 🔒 Üyelere Özel

BENDE ERKEK JAGO VAR ÇİFTE ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM 3,4 YAŞ ÇİFTE ATMAK İÇİN HEMEN,HEMEN UYGUN.

Yanıtlamak için giriş yapın