Kuş Forumları > Kuş İlanlar
satılık cok genc jako timneh
satılık jako timneh bagırması hırlaması yok kendini sevdirir ceşitli sesler cıkarır yemesi icmesi tüy dökmesi ile ilgili hic bir problemi yok kendi ötümünün dışında 1 haftadır değişik sesler cıkarmakta tabi klavye sesi öpücük vs gibi ama herzaman değil canı istediği zaman bu sesleri cıkarıyor her sabah düzenli olarak öter saat kurmaya gerek yoktur:) satma sebebim temizliğini pek yapamıyoruz bu yüzden dolayı alırken ona uygun bir yerimiz olup olmadıgını pek dikkat edemedik üstelik 5 yaşındaki oğlumla arası cok iyidir elinden yemek yer kendini sevdirir iyi huylu bir hayvan yaşını soracak arkadaşlara şuınu söylemek isterim gözleri şuan gri bana cok genc bir kuş diye satıldı yanı egitimlik vs gibi anlayan arkadaşlar gelip bakabilir bende araştırdıgım kadarıyla cok genc yeni bebeklikten cıkma bir kuş diye düşünüyorum ist anadolu yakasında oturuyorum sadece istanbul ici satılıktır başka yere gönderme imkanım yoktur [email protected] adresinden sürekli olark bana ulaşabilirsiniz fiyatı 500 ytl dir muhabbet kuş fiyatı teklif etmeyiniz