Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

100% orjinal eş jumbo çiftler

BAZI NEDENLERDEN DOLAYI BİR ÇOK ÇİFTİMİ SATIYORUM, KUSLAR KESİNLİKLE KELEPİR DEĞİLDİR, HEPSİDE EŞ KUŞLARDIR GENEL ÖZELLİKLERİ RESİMLERİN ÜZERİNDE BELİRTİLMİŞTİR , İLETİŞİM 0555 305 64 46 - [email protected] FİYATLARI VS HER ŞEYİ YAZIYOR CİDDİ ALICILAR ULAŞSIN YOK ŞU GÜN HABERVERECEM ŞUNU YAPACAM DİYENLER LÜTFEN BENİ RAHATSIZ ETMESİN, OTOBÜSLE BİR ÇOK İLE GÖNDERİLİR.

ÇİFT 1 : ERKEK ORJİNAL BİLEZİKLİ ( SANIRIM 07 ) DİŞİ BİLEZİKSİZ GELENLERDEN , DİŞİSİ AKŞAM SABAH YUMURTLAYACAK DEVAMLI ÇİFTLEŞİYORLAR FİYATI 200 YTL

ÇİFT 2 : DİŞİSİ 2007 DOĞUMLU ERKEĞİ BİLEZİKSİZ GELENLERDEN , DEVAMLI ÇİFTLEŞİYORLAR ÇOK YAKINDA YUMURTLAYACAK, FİYATI 200 YTL

ÇİFT 3 : ERKEĞİ ORJİNAL BİLEZİKLİ ( BU ERKEĞİ GÖREN BİR DAHA BAKIYOR MÜKEMMEL BİR ERKEK ) DİŞİSİ BİLEZİKSİZ GELENLERDEN, DİŞİNİN RESMİNİ ÇEKEMEDİM ALIM HALİNDE ÇEKER YOLLARIM FİYATI : 250 YTL

ÇİFT 4 : ERKEĞİ 2007 BİLEZİKLİ DİŞİSİ BİLEZİKSİZ GELENLERDEN MÜKEMMEL BİR ÇİFT , ERKEĞİDE DİŞİSİDE HARİKA BİŞİ , BUNUNDA DİŞİSİNİN RESMİNİ ÇEKEMEDİM ÇEKİP YOLLARIM FİYAT : 250 YTL

ÇİFT 5 : ERKEĞİ 2005 BİLEZİKLİ DİŞİSİ KENDİ YAVRUMDU ÇOK İYİ ANLAŞIYORLAR , ÇOK YAKINDA YAVRUSU ALINABİLECEK BİR ÇİFT FİYATI : 180 YTL

DAHA İLANA ÇIKMADIĞIM ÇİFTLERİM VAR ONLARIN ALTINDA YAVRU VE YUMURTA VARDIR , O YÜZDEN SADECE BU ÇİFTLER SATILACAKTIR.

img

jumboingiliz

17 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

en alttan 3. resimdeki tek gri erkek resmi yanlıs eklenmiştir bilginize

img

jumboingiliz

ÖZEL MESAJ

1 NUMARALI MAVİ ÇİFTİN DİŞİSİ YUMURTLAMIŞTIR VE BU SEBEPTEN SATIŞI DURDURULMUŞTUR, DİĞER ÇİFTLERİNDE EŞLERİ YUMURTLAMAK ÜZERE ,YUMURTLAYAN ÇİFT SATILMAYACAKTIR!

img

jumboingiliz

ÖZEL MESAJ

KUŞLAR YUMURTLAMAYA BAŞLADIKLARINDAN DOLAYI TÜM KUSLARIN SATIŞI DURDURULMUŞTUR, DÜŞÜNENLER GEÇ KALDIKLARININ FARKINDADIR UMARIM :)

img

jumboingiliz

ÖZEL MESAJ

çiftlerindeki çogu dişi kuşun resimlerden gördügüm kadarıyla ingiliz. erkeklerinde orjinal jumbolar var ancak yurtdışından gelen jumbo muhabbetler ya kısır yada nyavruları daha ufak boyutlarda çıkmakta.senin yavrular nasıl çıkıyor? [email protected]

img

kus_eksperi

17 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba dişilerimin içinde ingilizde vardır ki çoğu kendi yavrumdur, anneleri ingiliz babaları jumbodur, yavrularımın nasıl çıktığı hakkında ben son çıkan yavrumun resmini ekleyim başka söze gerek kalmaz sanırım,

örnek yavru : 09.11.07 de yumurtadan çıktı yaklasık 22-23 günlük

img

jumboingiliz

ÖZEL MESAJ

bu arada satılıklar bölümündeki kusları yorumlayacağınızı belirtmişsiniz, kendini kuslarınız ile birlikte tanıtırsanız çok sevinirim en azından kuslarımı yorumlayan kişiyi ve kuslarını tanımak isterim , hani her önüne gelen yorum yaparsa burası yol geçen hanına döner haksız değilmiyim ?

img

jumboingiliz

ÖZEL MESAJ