Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

satılık genc timneh jako

merabalar alalı bir ay kadar oldu biraz düşüncesizlikten dolayı aldım aldıgımda bagırması hırlaması vardı şuanda elden yem yer kendini sevdirir ceşitli sesler cıkarmaya başladı klavye sesi vs gibi yem yemesi ötmesi iyidir hic bir saglık proplemi yoktur maalesef temizlikten dolayı satıtoeum dediği gibi bilinncsizlik düşüncesizlikten ötürü aldım fakat evimde hem ona göre yer yok hemde temizlik sorunu cıkıyor benim gibi bilincsizce alacak arkadaşlar iyidüşünsünler alıp bir ay icinde satmasınlar lütfen 5 yaşındaki oglumun elinden yem yer kendini sevdirir jako timneh bordo kuyruk olanıdır ayrıca kafesin üstündeki tüneğinde gece gündüz durur saga sola atlamaz kendini parcalamaz mandelineyı cok sever elmaya bayılır dileyen arkadaşlar gelip görebilir bakabilir lütfen muhabbet kuşu fiyatı teklif etmeyi bir kac siteye ilan verdim nedense bu kuşu bedavaya almak istiyorlar ceşitli sebebler sunup ben 600 aldım ama 500 veriyorum ciddi alıcılar arasınlar mesaj atsınlar dediğin gibi bedavaya muhabbet kuşu fiyatına satmıyorum değerini verip alan arkadaşlar daha iyi bakacagına eminim [email protected] [email protected] adreslerinden bana ulaşabilirsiniz bazı sitelerde resimde koydum görmek isteyene sitelerdeki adresleride verebilirim ilgilenen arkadaşlara teşekür ederim saygılar sunarım