Ücretsiz Kuş Verenler

İKİNCİ YAVRU DA GELDİİ..
EWET ANKARA`DAN YUVADA 2 YAVRULU 3 YUMURTALI SUPER HOLLANDA ÇİFT MUHABBET.HEMEN TESLİM EDERİM.100 YTL.

Her yavru içn ayrı başlıkmı açacaksınız? İyiki sitede yönetim veya moderatör diye bişey yok. Müjde diye açtığın başlıktan devam etsen herkes yine okur. Okuyanda dünyada muhabbetten ilk yavru alan sanır sizi. Yavrularınızın tüyleri kadar ömürleri olması dileğiyle, Ufak bir uyarı: Yavrular çıktımı diye ikidebir kuşları rahatsız ederseniz, ebeveynler çıkan yavrulara bakmayı bırakabilir. iyi günler

Öff be siteyi kirletme açtın bir tane başlık devam et bana ne senin kusundan.100 ytlye bir çift jumbo alıyorum burdan bilezikli hemde saf kan.. Aldanmayın arkadaslar böylelerine

slm ben talibim kuşlarına bende ankaradayım msn adresimi veriyim 🔒 Üyelere Özel ben kesin alıcıyım.

KUŞLARIM SATILDI,İSMAİL KARDEŞİME HAYIRLI OLSUN. KUÇCUALİ NE DEYON SEN ,BURANIN MUHTARI MISIN...??

ist a teslim ediyor musunuz? msn: 🔒 Üyelere Özel

Sen önce doğru yazmayı öğren, sonra muhtarı olup olmadığımı sor bana...

Heryerin bir kuralı vardır. Bir başlık açarsın, açtığın başlıktaki kuşlarla ilgili bütün yazıları oradan yazarsın veya cevap beklersin.

Tabi bunları bencil davranmayıp, sitedeki diğer üyeleride düşünenler yapar.   Fazla topic açanlarsa ne deyon muhtarmısın diye boş laf yapar  

Topiği okuyan (topic sahibi hariç) herkesten rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.

Herkese bol ve sağlıklı yavrularla dolu bir sezon dilerim...

Yanıtlamak için giriş yapın