Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
golden retriever yavrusu arıyorum
ben erzurum Atatürk üniversitesinde ziraat mühendisliğinde son sınıfta okuyorum.Köpekleri çok severim ewimizin büyük bahçesi war. Bana dost olacak bi golden retriever yavrusu arıyorum. gerçekten çok istiyorum. bana yardımcı olursanız sewinirim
http://www.sahibinden.com/2_aylik_golden_retriever_acil_yuva_ariyor!_istanbul_WQQaXQQ5356941WQQpXQQdisplayitem
Anne ve Babası saf golden olup,şampiyon bir babanın ilk yavrusu.Evimizde baktığımız ,veteriner kontrolünden geçmiş ve ilk 5 aşısı tamamlanmış bu 9 haftalık yavrumuzu malesef zamanımız olmadığı ve ona yeteri kadar vakit ayıramadığımız için vermek zorundayız.Bu zeki ve uslu yavrumuzun doğru insanlara ulaşabilmesi ve değerinin bilinmesi için istediğimiz fiyat var..İlgileniseniz e-mail adresim [email protected]
aiLewi seBepLer yüzünden 4 aYLık dişi boXerımı we 6 ekim doğuMLU olan erkek rottumu saTmak zorundayım iletişim için [email protected] yaDa 0537 504 78 16 telden bana ulaşabilirsiniz(telden ararsanız daha ii olur)istanbul içine köpeği hemen teslim edebilirm