Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
petshopçuların kaplumbağa bakımları
yaa bukadarı çok fazlaa çok sağlıksız ortamlarda kapluslara bakıyolar gittiğinde bi akvaryumda bile değil küçük bi kapta dururuyor.Anasayfa Haberler Su kaplumbağası Kırmızı yanaklı su kaplumbağası Kırmızı yanaklı su kaplumbağası Hemen hemen tüm petshoplarda bulabileceğimiz sevimli ve acınası sürüngenlerdir. Neden acınası dediğimi çoğu petshopların bakım şartlarını bilen arkadaşlarımız hemen anlamış olmalıdır. Su kaplumbağları genel olarak güçlü ve dayanıklı sürüngenlerdir. Ama yavru kaplumbağalar iyi bakılmadığı takdirde geri dönüşü olmayan sonuçlarla karşılaşmak mümkündür. Kaplumbağa satış işi ile uğraşan kişilerin asıl amaçlarının para kazanmak olduğunu göz önüne getirmek gerekir. Bu amaçla çalışılan bir ortamda ikame ettirilen kaplumbağların iyi bakılamadığını düşünmelisiniz. Kaplumbağa alırken bir kaç önemli noktaya dikkat ederseniz ileride kötü sonuçlar ile karşılaşmaktan kurtulmuş olursunuz. yabide resimlerim vardı çıkmıyo nese resimlerde sizden olsun:):)
Hoşgeldin berks, senin gibi duyarlı arkadaşları aramızda görmek çok güzel :)
Fotoğraf eklemek için html editörünü yükle`ye basmalısın, burada dağlı, güneşli bir fotoğraf ekleme ikonu var, URL yazan yere fotoğraflarının URL`ini yazıp önizlemeden nasıl göründüğünü kontrol ederek gönderebilirsin.
http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=855
Hadi bakalım, görelim senin minikleri :)
ben benim minikleri kastetmedim pinarcim.ama istesemde koyamam çünkü kameram bozuk benim.bu başlığı atma nedenim bonievolice adlı arkadaşımızın katlıam konusunu güncel tutmaktı sizleri görmekte çok güzellll ama isterseniz msn mi vereyim ordan görüşelim [email protected] ekleyin konusalim:):):)
Duyarlılığın için teşekkürler. msn ekleme girişimi luzüm görmüşsün ama benim nacizane önerim özel iletişim bilgilerini halka açık yerlerden duyurman sıkıntı yaratabilir. Kaplumbağalarla ilgili tecrübelerini aktarmaya devam edeceğini ümid ederim.
bende sana katılıyorum... bazı pet shoplar bu hayvanları sadece para kazanmak için kullanıyorlar ancak bu işi svmiyen insanların yapıcanı bazen unutuyolar... bu yüzden sağlıklı bir kaplumbağa bulmak çokta kolay değil... benimde iki tane kaplumbağam var we çok sağlıklılar... onları aldığım pet shop sahibi de onlarla ilgili çok bilgili ve hayvanları çok sağlıklı ... tam olarak 4x4 lük bir bakım war bence kaplumbağa almak isteyenlere orayı tavsiye ederim beşiktaşa ta... beşiktaş pet shop ... ben bunu yazarken pet shopla hiç bir çıar ilişkim yoktur ..yai reklam falan yapmak istemiyorum... ve kapluş unuz için her türlü malzemeyide bulabilirsiniz.... tavsiye ederim ..ç hemde hesaplı bi yer.....