Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Sizce o nedir?

Arkadaşlar,Kaplumbağalarıma mama atıyoorum iki gün sonra bakıyorum mamalara etrafında beyaz tabaka oluşmuş.atmosfer gibi.O nedir acaba?neden oluo?Daha önce olmazdı?Neden kaynaklanıor olailir?Şimdiden saolun :)

img

rüstemşevket

17 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yemleri asla suda bekletme hem mikrop üremesine hemde zamanla bozularak çok zehirli olan amonyak meydana gelmesine sebep olurlar.Belkide kaplumbağan bu yüzden hasta oldu.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bilgi için teşekkür ederim.Suda günlerce kalmaması için ne yapabilirim.Çünkü kapluşum yemini yemio.Yeni de almadım.Alıştı bana.Haliyle vitamin de almıo.Bayağı da büyüdü.Eskiden elimden mama yiyodu.Artık kaçıo benden.napabilirim?

img

rüstemşevket

ÖZEL MESAJ

Neden değişti ve korkmaya başladı yere filan mı düştü. Yemini yememesi kötü ya hasta ya ortamı soğuk. Kuru bölgesi sıcak olsun dayanamayıp çıkacaktır ama tabi kuru bölgesi varmı bilemiyorum.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yoo..Hiç yere düşürmedim.Diğerleri mamalarını suya attığımda yiyor ama onlar da elimden yemio.Kuru bölgesi taş sanırım Taş ise bütün gün orda kaç haftadır inmiyor.:( Bu arada çok eşekkür ederim bilgiler için.

img

rüstemşevket

ÖZEL MESAJ