Kanarya

2005 yavru malinua ve damızlıklar
Ankaradan Sn.Ercan Bayram abimiz 70 kadar malinuasını emekliliğinden dolayı satıcaktır.Almak isteyen arkadaşlar kendisi ile irtibata geçebilir. ercan bayram 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ANKARA

Ercan Bayram Bey ile telefonda uzun bir süre konuştuk.Elinde V.Ivanın 9 Kloklu kuşu olduğunu söyledi.Ama ne hikmetse kuşun pedigresi varmış ama ayagında markasını inat ugruna kestirmiş.Sayın Ercan Bayram Bey bilmem kaç yıldır malinua besliyorsunuz ama 9 kloklu kuş şu anda dünyada çok fazla yok.Birde V.Ivandan kuş almak hele 9 kloklu kuş hiç mümkün değil çünkü kendisinde de böyle bir kuş yok.Lütfen sizlerden ricam konuya biraz daha ciddi yaklaşalım.Selamlar.

sn adnan bey ben sadece ercan bayram beyin isteği ile ilan verdim yardımcı oldum siz görüştüğünüzü beyan ediyorsunuz ayrıntıları siz görüşürsünüz almak isteyen gider dinler herkesin beğenisi farklıdır ben sadece ilana aracı oldum.ayrıntıları ercan beyle görüşün ben ne refarans olacak konumdayım ne de beni bağlayan bir unsru yok iyi günler ..

🔒 Üyelere Özel

KAHRAMANMARAŞ

Ahmet Bey Sakın ha yanlış anlaşılmasın ben kimseyi yargılamıyorum.O yetkiye de sahip değilim. Ben ülkemizdeki bir propleme dikkat çekmek istedim.Ben Ercan Bayram Beye telefonda söyledim.Kuşların özelliklerini sordum.O da bana böyle bir cevap verdi.Artık dünyada internet ortamı diye bir şey var.Herşey burada yayınlanıyor.Ben 135 puanlı kuşu çok az gördüm.9 kloklu kuşuda bir yerdeki puanlamada gördüm.Benim gündeme getirdiğim proplem bu selamlar.Adnan.

saka x malinua(dişi) ve florya x malinua nası olur acaba?!?!?

Öncelikle belirtmek istiyorum saka flosrya iskete ve benzeri yabani kuşların kafesde beslenmesine şiddetle karşıyım.bundan 10 yıl önce benimde 10 larca sakan florya iskete kaya bulbul ispinoz beledim ve melezlemer yaptım daha sonra hepisini doğaya bıraktım bu uzel kuşların doğal hayatta ne kadar harika olduklarını gözlemlemenizi istiyorum.Bu guzel kuşlara kafese koymak buyuk bir eziyet olarak düşünüyorum. Gelelim malinua ile eşleme konusuna gelince ben bir malinua tutkunuyum malinuanın hiç bir kuşla kanarya dahail melezlenmesi mantık dışıdır yıllardır ulkemizde yapılan bilinçsiz eşlemelerden dolayı zaten ulkemizde yeterince yuksek kaliteli malinua bulunmamaktadır.Malinua ötümü ve özellikleri ile kendine has harika bir kanaryadır mumkun olduğunca saflığını korumaya çalışalım

Saygılarımla

Ahmet ŞeneL

🔒 Üyelere Özel

12 günlük malinua yavruları...

Yanıtlamak için giriş yapın