Kanarya
sn adnan bey ben sadece ercan bayram beyin isteği ile ilan verdim yardımcı oldum siz görüştüğünüzü beyan ediyorsunuz ayrıntıları siz görüşürsünüz almak isteyen gider dinler herkesin beğenisi farklıdır ben sadece ilana aracı oldum.ayrıntıları ercan beyle görüşün ben ne refarans olacak konumdayım ne de beni bağlayan bir unsru yok iyi günler ..
KAHRAMANMARAŞ
Öncelikle belirtmek istiyorum saka flosrya iskete ve benzeri yabani kuşların kafesde beslenmesine şiddetle karşıyım.bundan 10 yıl önce benimde 10 larca sakan florya iskete kaya bulbul ispinoz beledim ve melezlemer yaptım daha sonra hepisini doğaya bıraktım bu uzel kuşların doğal hayatta ne kadar harika olduklarını gözlemlemenizi istiyorum.Bu guzel kuşlara kafese koymak buyuk bir eziyet olarak düşünüyorum. Gelelim malinua ile eşleme konusuna gelince ben bir malinua tutkunuyum malinuanın hiç bir kuşla kanarya dahail melezlenmesi mantık dışıdır yıllardır ulkemizde yapılan bilinçsiz eşlemelerden dolayı zaten ulkemizde yeterince yuksek kaliteli malinua bulunmamaktadır.Malinua ötümü ve özellikleri ile kendine has harika bir kanaryadır mumkun olduğunca saflığını korumaya çalışalım
Saygılarımla
Ahmet ŞeneL

12 günlük malinua yavruları...