Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
kuru bölge sorunu
ben araniza yeni katildim 2 haftadır kaplumbağam var veonu hemen plastik kaptan kurtarip bir akvaryum aldim suyunu bir parmağın ikinci boğumuna kadar doldurdum.su ısıtıcı aldim. birde kaya verdi pet shop sahibi bunun ustune cıkar dedi ama bizim kinde tık yok hic tirmanmiyor yanından bile gecmiyor aslinda en dusuk yerine geliyor su direkt tirmana bilceğini dusunuyorum 24 saati suda geciriyor. ne yapmaliyim help me
başka site linki vermek yanlışmı bilmiyorum ama bak istersen ben böyle birşey yaptım şimdilik www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=138622
Ethis akvaryumun gerçekten süper olmuş. Uzun zamandır gördüğüm en güzel tasarımlardan. İzninle buraya taşımak istiyorum en azından bir fotoğrafını. Akvaryumunun boyut dezavantajını yüksekliğinden tamamen faydalanarak halletmişsin. Tek yapabileceğim nacizane öneri akvaryumun içinde altına girebilecekleri arada saklanabilecekleri veya üzerine basıp burunlarını su dışına çıkarabilecekleri (suda devamlı yüzer vaziyettte olmaları onları yorabilir. Özellikle gece kuru bölge lambası kapalıyken oraya da çıkmak istemeyeceklerdir. ) bir kaya vs. koyarsan güzel olur. Eline sağlık çok güzel bir yua olmuş.